ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2008

Ανακοίνωση της ΚΑΕ Πανιώνιος

Στην ΚΑΕ Πανιώνιος On Telecoms αισθανόμαστε ιδιαίτερα κολακευμένοι που συμμετείχαμε ως διάδικοι σε μία διαδικασία ενώπιον του αθλητικού δικαστή η οποία μετά από14 ημέρες διασκέψεως κατέληξε σε μια παγκόσμια πρωτοτυπία για τον αθλητισμό, να απονείμει τη νίκη στην ομάδα η οποία ηττήθηκε εντός του αγωνιστικού χώρου.

Οφείλουμε ωστόσο να επισημάνουμε σε όσους εξακολουθούν να το αγνοούν ότι σύμφωνα με τους κανονισμούς πεδιάς του αθλήματος ένας αγώνας τελειώνει με το άκουσμα της κόρνας της λήξης του.

Με αυτό το σκεπτικό άλλωστε, το 2002 απορρίφθηκε η ένσταση που είχε καταθέσει η ομάδα μας για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό παρά το γεγονός ότι από το βίντεο του αγώνα το νικητήριο καλάθι του αντιπάλου ήταν εκπρόθεσμο.

Και ενώ αναμέναμε επί αυτού ακριβώς του κρίσιμου ζητήματος να αποφανθεί ο αθλητικός δικαστής, δηλ. αν ο καταλογισμός του φάουλ έγινε πριν, ταυτοχρόνως ή μετά το ήχο της κόρνας, διαπιστώνεται στην απόφαση η πλήρης ανυπαρξία της δικής του κρίσεως και απόψεως

Τουναντίον αναπληρώνει το κενό της δικαιοδοτικής κρίσεως με την προσφυγή σε αντικρουόμενες, αντιφατικές και μεταβαλλόμενες μαρτυρικές καταθέσεις των μελών της γραμματείας οι οποίοι οψίμως απέκτησαν- άραγε πώς;- άποψη.

Εξακολουθούμε να έχουμε τη ρομαντική άποψη ότι οι αγώνες κρίνονται εντός των αγωνιστικών χώρων και αναμένουμε με ενδιαφέρον και την δημόσια τοποθέτηση των θεσμικών οργάνων του αθλήματος.

Σε κάθε πάντως περίπτωση και για την προάσπιση των συμφερόντων της η ΚΑΕ Πανιώνιος On Telecoms δηλώνει ότι θα προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ και θα κινηθεί δικαστικά εναντίον όλων όσων θεωρεί ότι την έβλαψαν με τις πράξεις ή τις παραλείψεις τους .

Δεν υπάρχουν σχόλια: