ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2008

Ρεκόμπα: "Θέλω να κατακτήσω κάτι μεγάλο με τον Πανιώνιο"

Για όλους και για όλα μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» ο Άλβαρο Ρεκόμπα, λίγες μόνο ώρες μετά την εντός έδρας ήττα του Πανιωνίου από τον Ηρακλή. Ο Ουρουγουανός σούπερ σταρ των «κυανέρυθρων» αναφέρθηκε και στον συμπατριώτη του Πάμπλο Γκαρσία και στο περιστατικό με τον Ντιόγο που έλαβε χώρα στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό. «Ο στόχος μου με τον Πανιώνιο είναι να κατακτήσω κάτι μεγάλο, που δεν το έχει καταφέρει ο σύλλογος. Αυτό θα ήταν πολύ ωραίο. Εξάλλου το να κατακτάς με ομάδες που ήδη έχουν κατακτήσει τίτλους, δεν είναι τόσο σημαντικό», το σχόλιο του «Τσίνο».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ρεκόμπα:

«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στην Ελλάδα, ήταν μια απόφαση που πήρα συζητώντας με το φίλο μου, το Λάμπρο Χούτο. Μου είπε για τον Πανιώνιο. Ο κόσμος με βοηθάει και με κάνει να αισθάνομαι καλά. Συνεχίζουμε τη δουλειά και θα βελτιωθούμε στη συνέχεια» δήλωσε αρχικά ο «κυανέρυθρος» σταρ και συνέχισε: «Σίγουρα υπάρχει ένα καλό επίπεδο στο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Κάποιες ομάδες έχουν καλούς παίκτες και όχι μόνο, όπως ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός. Αυτές οι ομάδες θα διεκδικήσουν κάποια πράγματα. Οι άλλες ομάδες, δεν τους αρκεί να έχουν καλούς παίκτες. Όταν παίζεις πρωτάθλημα και κύπελλο, αισθάνεσαι τις αδυναμίες. Ήρθα επειδή ήταν ο Χούτος, ήμασταν συμπαίκτες στην Ίντερ. Ο στόχος μου με τον Πανιώνιο είναι να κατακτήσω κάτι μεγάλο, που δεν το έχει καταφέρει ο σύλλογος. Αυτό θα ήταν πολύ ωραίο. Εξάλλου το να κατακτάς με ομάδες που ήδη έχουν κατακτήσει τίτλους, δεν είναι τόσο σημαντικό».

Για τον Γκαρσία:

«Ο Γκαρσία είναι χαρούμενος που είναι στον ΠΑΟΚ. Έχει πολύ ταμπεραμέντο, αλλά δεν είναι παίκτης που θα εκθέσει και θα πουλήσει την ομάδα του. Για να πράξει έτσι σίγουρα κάτι είχε γίνει πιο πριν. Προηγείται της ενέργειας του, που φυσικά δεν τη δικαιολογώ, ένα χτύπημα του αντιπάλου στο δόντι. Θα πάει στον οδοντίατρο ο Πάμπλο σήμερα. Ξέρω τι παιδί είναι, θα ήθελα να είμαστε μαζί στην ίδια ομάδα. Το μόνο που έχω να του πω τώρα (σ.σ. χαριτολογώντας), είναι ότι στο τέλος του πρωταθλήματος, ο Πανιώνιος θα τερματίσει πιο πάνω από τον ΠΑΟΚ!».

Για το ματς με τον Ηρακλή:

«Η ομάδα δεν είχε καλά αποτέλεσμα με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ. Με τον Ηρακλή παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, κάναμε ευκαιρίες, αλλά δεν σκοράραμε. Αισθάνθηκα μια μικρή ενόχληση στο ματς με τον ΠΑΟΚ, έπρεπε να σταματήσω στο ημίχρονο, αλλά η κατάσταση του αγώνα δε με άφησε να το κάνω. Έτσι έμεινα εκτός με τον Ηρακλή. Πάθαμε αυτό που συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. Όταν χάνεις χάνεις ευκαιρίες, το γκολ το βάζει ο αντίπαλος. Εκτός από τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ που είναι πάνω από εμάς, με τις υπόλοιπες ομάδες είμαστε στο ίδιο επίπεδο».

Για το χειροκρότημα που εισέπραξε από τους φίλους του ΠΑΟΚ στην Τούμπα:

«Σίγουρα είμαι χαρούμενος που με χειροκρότησε ο κόσμος του ΠΑΟΚ, ήταν κάτι πολύ ωραίο. Το να σε αποθεώνει ο αντίπαλος είναι πολύ σημαντικό. Μου είχε συμβεί μία φορά ακόμα αυτό, στο Περού. Η ατμόσφαιρα στην Τούμπα μπορεί να συγκριθεί μόνο με τα γήπεδα της Λατινικής Αμερικής. Η υποστήριξη που σου δίνει ο λαός του ΠΑΟΚ, σε κάνει να συνεχίζεις με την ίδια δύναμη την προσπάθεια. Στο μεταξύ μας παιχνίδι, εμείς ήμασταν καλύτεροι στην αρχή, αλλά ο κόσμος φώναζε συνέχεια, ως το 90. Αυτό σε κάνει να ανεβάζεις την απόδοσή σου».

Για τους υπόλοιπους Ουρουγουανούς του πρωταθλήματος:

«Είναι πολύ ευχάριστο για όλους μας, που αρκετοί αναγνωρισμένοι Ουρουγουανοί ποδοσφαιριστές αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Γκαρσία, ο Λέμπο, ο Εστογιάνοφ, εγώ, ενώ δεν αποκλείεται στο μέλλον να έρθουν κι άλλοι από τη χώρα μου. Υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: