ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2008

Τα πράγματα είναι απλά...

Ο Τάκης Λεμονής είναι ο νέος προπονητής του Πανιωνίου από το μεσημέρι της Τετάρτης. Για λόγους που είναι πλέον γνωστοί ο Εβαλντ Λίνεν αποχώρησε από την ομάδα μας. να πάει στο καλό και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία σε όποια ομάδα και αν δουλέψει. Ο Εβαλντ Λίνεν πέρασε στο πάνθεον των προπονητών που έχουν καθοδηγήσει την "κυανέρυθρη" ομάδα. Πέρασε στην ιστορία μαζί με τον Τζο Μάλετ, τον Πάνο Μάρκοβιτς, τον Χέλμουτ Σενέκοβιτς, τον Ουρμπεν Μπραμς, τον Γιάννη Κυράστα, τον Χρήστο Εμβολιάδη Προπονητές που έγραψαν τη δική τους ιστορία στην "κυανέρυθρη" ομάδα, ανεξάρτητα αν κατέκτησαν κάποιο τίτλο ή όχι. Ομως ο Εβαλντ Λίνεν αποτελεί Π-Α-Ρ-Ε-Λ-Θ-Ο-Ν. Τον ευχαριστούμε για όλα τα καλά που προσέφερε, αλλά η ομάδα κοιτάει μπροστά.

Η επιλογή της διοίκησης είναι ο Τάκης Λεμονής.
Ενας άνθρωπος που τίμησε την "κυανέρυθρη" φανέλα την περίοδο 1992-'93. Σε μια "μαύρη" εποχή που ο Ιστορικός αγωνιζόταν στην Β' εθνική ο Λεμονής μαζί με τους υπόλοιπους "κυανέρυθρους" και καθοδηγητή τον αείμνηστο Γιάννη Κυράστα οδηγήσαν την ομάδα μας και πάλι στην Α' εθνική.
Η προπονητική του καριέρα άρχισε το 2000 ως βοηθός προπονητή του Γιάννη Μαντζουράκη στον Ολυμπιακό, τον οποίο αντικατέστησε. Εμεινε δυο χρόνια κατακτώντας ισάριθμα πρωταθλήματα. To 2003 βρίσκει τον Τάκη Λεμονή στον ΑΠΟΕΛ, ενώ στη συνέχεια ανέλαβε την Καλλιθέα, την οποία κράτησε για δυο χρόνια στην Α’ εθνική. Το 2005 αναλαμβάνει τον Λεβαδειακό, ενώ τι σεζόν 2006-'07 πήγε στην Ξάνθη την οποία άφησε μετά από 9 ματς για τον Ολυμπιακό, όπου έμεινε μέχρι τα μέσα της σεζόν 2007-2008. Η μοίρα τον έφερε πάλι στη Νέα Σμύρνη.

Ευχή όλων των Πανιώνιων είναι ο Λεμονής να πετύχει στο έργό του. Γιατί όποιος θέλει το αντίθετο πολύ απλά δεν είναι Πανιώνιος. Γιατί δεν υπάρχει τίποτα πάνω από την Ιωνική ασπίδα, από την "κυανέρυθρη" φανέλα. Κανένα πρόσωπο δεν μπορεί να αγαπηθεί περισσότερο από την ομάδα. Οποιος αγαπάει πρόσωπα ας τα ακολουθήσει στο δρόμο τους. Εμείς είμαστε Πανιώνιοι και στηρίζουμε όποιον εργάζεται για το καλό των "κυανέρυθρων" χρωμάτων.

Τα πράγματα είναι απλά. Οπως στηρίξαμε τον Εβαλντ Λίνεν μετά το ματς με την Μπορντώ, έτσι θα στηρίξουμε και τον Τάκη Λεμονή.
Νομίζω ότι γίνομαι κατανοητός απ' όλους τους Πανιώνιους!

Μάκης Διόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια: