ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2008

Συνέντευξη Τύπου Τάκη Λεμονή

Στους εκπροσώπους του Τύπου, ενόψει και του Κυριακάτικου αγώνα με τον Ολυμπιακό, στο Καραϊσκάκη, μίλησε ο τεχνικός της ομάδας μας, Τάκης Λεμονής, που δήλωσε:

Τι πρέπει να κάνει ο Πανιώνιος για να φανεί ανταγωνιστικός;

Ο κάθε αγώνας έχει κάποια χαρακτηριστικά. Εμείς δεν θα αλλάξουμε πάρα πολλά πράγματα. Θα πάμε στο Καραϊσκάκη και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Είναι σημαντικό να έχουμε στόχο στο παιχνίδι. Ο τρόπος του παιχνιδιού που θα επιλέξουμε έχει να κάνει και με τον τρόπο που παίζει ο Ολυμπιακός. Πιστεύω ότι θα παρουσιαστούμε έτοιμοι και όσοι ποδοσφαιριστές αγωνιστούν θα ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις του αγώνα.

Για τις ιδιαιτερότητες του αγώνα;

Αυτό που με ενδιαφέρει είναι το πώς θα παρουσιαστεί ο Πανιώνιος μέσα στο γήπεδο και πόσο καλά θα παίξουμε για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Το Καραϊσκάκη είναι ένα καθαρά ποδοσφαιρικό γήπεδο, με καλό αγωνιστικό χώρο που ευνοεί τις ομάδες που θέλουν να παίξουν ποδόσφαιρο. Και ο Πανιώνιος είναι μία από αυτές.

Για τον βαθμό ετοιμότητας του Ρεκόμπα;

Δεν είναι στο επιθυμητό και για εμάς και τον ίδιο επίπεδο. Αυτό που με απασχολεί είναι πρώτα να είναι απολύτως καλά. Τον χρειαζόμαστε για όλη τη χρονιά. Θα συζητήσω μαζί του και θα δούμε και μέσα από τις τελευταίες δύο προπονήσεις. Δείχνει μεγάλη θέληση να παίξει μπάλα και είναι πολύ σημαντικό για όλη την ομάδα.

Θα υπάρξουν αλλαγές σε πρόσωπα και σχήματα;

Θα υπάρξουν. Ίσως και στον τρόπο που θα παίξουμε. Δεν είμαστε πάντως διατεθειμένοι να πάμε και να περιμένουμε τον αντίπαλο. Ο στόχος, σε κάθε παιχνίδι, είναι η ομάδα να κάνει περισσότερα γκολ από τον αντίπαλο. Ο Ολυμπιακός παίζει στο γήπεδό του. Αυτές τις δύο μέρες θα δουλέψουμε στα αδύνατα και δυνατά σημεία του αντιπάλου. Το μεγαλύτερο μέλημα είναι να ισορροπήσουμε το επιθετικό και αμυντικό παιχνίδι.

*Η προπόνηση του Σαββάτου θα πραγματοποιηθεί στο προπονητικό του Πανιωνίου στο Κορωπί στις 15:15 μμ και είναι κλειστή στους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: