ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2008

Παρελθόν ο Εβαλντ Λίνεν

Τους τελευταίους μήνες υπήρξαν αρκετές διαφωνίες σχετικά με την περαιτέρω ανάπτυξη της ομάδας και τη φιλοσοφία του Συλλόγου, μεταξύ της Διοίκησης και του προπονητή Έβαλντ Λίνεν. Επιπλέον, η χθεσινή απόφαση του Δ.Σ. της ΠΑΕ Πανιώνιος ΓΣΣ για τον τερματισμό της συνεργασίας με τον βοηθό προπονητή κ. Άμπντερ Ραμντάνε, χωρίς αμφιβολία, δημιούργησε αρνητικό κλίμα στις σχέσεις των παραπάνω δύο πλευρών.
Ως εκ τούτου, έπειτα από σημερινή συνάντηση των κ.κ. Λίνεν, Γαλλή, Τσέλιου και Τσακίρη, αποφασίστηκε η λύση - κοινή συναινέσει- της συνεργασίας του Συλλόγου με τον κ. Λίνεν.
Προφανώς, αυτή η εξέλιξη δεν μας ευχαριστεί σε καμία περίπτωση. Ο κ. Λίνεν υπήρξε πολύ σημαντικός παράγοντας στη πρόσφατη αναμόρφωση της ομάδας μας αλλά όπως όλα τα ωραία πράγματα, έτσι και αυτή η συνεργασία, έφτασε στο τέλος της. Αν και η αλλαγή προπονητή στα μέσα της αγωνιστικής περιόδου είναι ενάντια στις αρχές μας, στην προκειμένη περίπτωση, θεωρούμε ότι αυτή η εξέλιξη που σήμερα είναι δυσάρεστη, θα αποβεί στο μέλλον θετική, τόσο για τον Σύλλογο όσο και για τον κ. Λίνεν προσωπικά.
Ευχόμαστε ολόψυχα στον Εβαλντ Λίνεν καλή συνέχεια στο προπονητικό του έργο είτε αυτό πραγματοποιηθεί στη χώρα μας είτε στο εξωτερικό.
Από σήμερα, υπηρεσιακός προπονητής αναλαμβάνει ο κ. Γιώτης Σταματόπουλος.
Κατόπιν των παραπάνω εξελίξεων, ο Σύλλογος χρειάζεται την στήριξη αυτών που τον αγαπάνε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: