ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2008

Πανιώνιος - Ηρακλής 0-2

Την ήττα με σκορ 2-0 γνώρισε η ομάδα μας στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης από τον Ηρακλή, σε αγώνα για την δέκατη αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ. Το αποτέλεσμα, δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο, με τον Πανιώνιο να είναι αυτός που είχε τις ευκαιρίες και την πρωτοβουλία των κινήσεων σε όλη τη διάρκεια των ενενήντα, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες για το τέρμα. Σημαντικότερη, αυτή του 45ου λεπτού, όταν σε σουτ του Δημήτρη Κοιλιάρα έξω από την περιοχή, η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Από λάθος εκτίμηση των παικτών της ομάδας μας προήλθε στο 84’ το πρώτο τέρμα του Ηρακλή, από τον Επστάιν, σε ένα σημείο που ο Πανιώνιος είχε εντείνει την πίεση και έψαχνε το τέρμα της νίκης. Στις καθυστερήσεις, οι φιλοξενούμενοι με μακρινό σουτ του ίδιου έκαναν το 0-2, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κρέσιτς, Μανιάτης, Κοιλιάρας (57’ Μπάρκογλου), Γκονσάγκα, Κουτσόπουλος, Μάκος, Εστογιανόφ, Ντελούρα (70’ Σκούφαλης), Μαϊστόρβιτς, Λάνγκαμπ, Νικολάου (84’ Γουνδουλάκης).

Δηλώσεις Τάκη Λεμονή

Στην επόμενη μέρα και στην προσπάθεια που θα κάνει ο Πανιώνιος ώστε να γίνει ομάδα, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη του κόσμου, στάθηκε στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός της ομάδας μας, Τάκης Λεμονής. Ο Έλληνας προπονητής, σημείωσε μεταξύ άλλων: «Ήμασταν η ομάδα που δημιούργησε περισσότερες φάσεις. Τα πήγαμε αρκετά καλά στο αμυντικό παιχνίδι, αλλά δεν μπορέσαμε να «μπούμε» στην περιοχή. Δεν είχαμε πολύ χρόνο να δουλέψουμε σε όλους τους τομείς και είναι κάτι που θα κοιτάξουμε στη συνέχεια. Πρέπει να δουλέψουμε με σκοπό να βελτιώσουμε την απόδοσή μας σαν ομάδα. Έχουμε ένα πολύ καλό ρόστερ και πιστεύω ότι η ομάδα θα μπορέσει στη συνέχεια να δείξει το καλό πρόσωπο και να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: