ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2008

ΈΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ. κ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΤΣΑΚΙΡΗ

Του Majorball

Ο Νίτσε είπε ότι υπάρχουν χώρες που γεννήθηκαν για να γράψουν ιστορία και χώρες που γεννήθηκαν για να τις υποστούν.
Το ποδόσφαιρο – επιχείρηση που έκανε την εμφάνιση στο ελλαδικό χώρο απο το 1979 ευνόησε την εμφάνιση σουρεαλιστικών διοικήσεων τόσο σε επίπεδο ομάδων όσο και στην ελληνική παραγοντική διοίκηση (Ε.Π.Ο. διαιτησία).
Οι ενέργειές τους δυστυχώς ξεπέρασαν τα όρια και κατέστρεψαν το συναισθηματικό και θρησκευτικό οικοσύστημα του ποδοσφαίρου για τις πλατιές μάζες. Ουσιαστικά έκαναν θρύψαλα αυτό που ονομάζαμε μαγεία του ποδοσφαίρου. Αυτό το κλειστό κουτί γεμάτο μυστήριο πριν την έναρξη ενός αγώνα. Τα κουτιά πλέον είναι ήδη ανοιχτά μέρες πριν....
Η απαξίωση του ελλαδικού ποδοσφαίρου οφείλεται στο ότι έχει πέσει θύμα μιας εναλασόμενης συμμορίας αλητών.
Για να συνεχίσουμε να πιστεύουμε ότι το ποδόσφαιρο δεν έχει μετατραπεί οριστικά σε μια συμφωνία μεταξύ μαφιόζων έχουμε ανάγκη την παρουσία σαν αυτή της δικής σας.
Επειδή με τις κινήσεις σας και τον λόγο σας με έχετε πείσει ότι δεν έχουμε να κάνουμε με έναν μεταμοντέρνο τυχοδιώκτη,σας καλώ να πράξετε τα ανάλογα για να εδραιώσουμε όλοι παρέα τον μεταιστορικό ΠΑΝΙΩΝΙΟ. Χρειαζόμαστε μια καλύτερη μεταφυσική προσέγγιση αυτής της ομάδας.
Η μεγαλύτερη μερίδα των φίλων του ιστορικού πιστεύει ότι η ομάδα μας αλλά και το ποδόσφαιρο σαν άθλημα είναι υπεράνω πολιτικής,τάξεων και ιδεολογιών.
Επειδή δυστυχώς το παιχνίδι δεν εξαρτάται πλέον από το συντονισμό του
ταλέντου κάποιων ποδοσφαιριστών που είναι ικανοί να δημιουργήσουν αξέχαστες και μυθικές μαγικές στιγμές, αλλά ένα σύμπλεγμα εμετικού κρατισμού,υποστηριζόμενου από τους οργανικούς διανοούμενους των ποδοσφαιρόφιλων μαζών,δηλαδή τους δημοσιογράφους,και στρατιές άοπλων ή ακόμη και ένοπλων άτυπων στρατών μην τους επιτρέψετε να παίξει ο αιώνιος το ρόλο – καρικατούρα του καραβανά λοχία. Ας πούμε με τον τρόπο μας ένα μεγάλο ΟΧΙ στην εβδομαδιαία ανάσταση του θεάτρου ΣΚΙΩΝ.
Για μας τους φίλους του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ δεν υφίσταται πλέον ο φόβος της σκηνής,όπως τον πήρε ο φιλόσοφος Βαλντάνο από το θέατρο,απ’όπου προέρχεται,για να τον εισαγάγει στο πλαίσιο οποιασδήποτε κατάστασης στη διάρκεια της οποίας πρέπει να εμφανιστείς και να παίξεις το ρόλο που σου έχουν δώσει ή που έχεις μόνος σου αναλάβει.
Κάνε τις κινήσεις εκείνες που θα δημιουργούσαν έναν νέο μυστικισμό στην υπηρεσία της θρησκείας του ποδοσφαίρου.
Τη στιγμή που έξω κοντεύει να τελειώσει η εποχή του μεταμοντέρνου χάρισε στο ελληνικό ποδόσφαιρο καινοτομίες που τόσο τις έχει ανάγκη.
Όλοι εμείς οι ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να συμμετέχουμε σε ένα πρωτάθλημα που θυμίζει κρατική επιχείρηση ξεπλύματος μυαλών,βγαλμένη από το εργαστήριο των ΜΜΕ Φρανκεστάιν και από τα αραχνιασμένα γραφεία ιθυνόντων.
ΣΕ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΕΝΑ ΜΕΤΑΘΑΝΑΤΙΟ ΓΚΟΛ ΣΤΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΑΚΜΗ
Α. Συνέντευξη τύπου και ανακοίνωση ότι η μεταγραφή ενός ποδοσφαιριστή κόσμημα για τα ελλαδικά γήπεδα,αυτή του ALVARO RECOBA ήταν ένα μεγάλο μας λάθος. Το ελλαδικό ποδοσφαιρικό κατεστημένο δεν ήταν έτοιμο να δεχτεί ότι μια ομάδα σαν τον Πανιώνιο θα μπορούσε να έχει στις τάξεις του ένα τέτοιο ποδοσφαιριστή. Γι’αυτόν τον λόγο θα πρέπει να αποχωρήσει για κάπου αλλού, που ίσως να έχουν ένα πιο ανεπτυγμένο πολιτιστικό υπόβαθρο από αυτό που διαθέτουμε εμείς.
Β. Σε παιχνίδια με αντιπάλους ομάδες που εκφράζουν και ελέγχονται από κρατικούς μηχανισμούς (παο,οσφπ,αεκ,παοκ),ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ. θα χρησιμοποιεί αποκλειστικά παίκτες από τα φυτώρια. Έτσι θα διευκολύνουμε τις διοικήσεις τους να παρατηρούν τα είδωλά τους σε παραμορφωτικούς καθρέφτες όπως πράττουν και τώρα άλλωστε. Θα διευκολύναμαι το εξκάλιμπερ της πλειοψηφίας να κάνει καλύτερα τη δουλειά του.
Γ. Ανάπτυξη των υποδομών του Συλλόγου και η προώθηση των μελών τους στις μεγάλες ομάδες. Οι νέοι μονομάχοι που θα φορέσουν τις φανέλας μας θα μας αντιπροσωπεύσουν στο ιερό δράμα της ήττας ή της νίκης. Ας αφήσουμε τους άλλους να αγοράζουν με τη σέσουλα εκπληκτικούς ποδοσφαιριστές από τη Σιβηρία,όχι υποχρεωτικά χορτοφάγους.
Αυτά είναι υπεραρκετά για να περισώσουμε την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ
Σήμερα αυτό που βλάπουμε δεν είναι μπάλα,είναι υποτιθέμενη μπάλα. Ήρθε η ώρα να κάνουμε μια αρχή εμείς οι κοντορεβιθούληδες.
Βρισκόμαστε μπροστά σε μια γενετική μετάλλαξη. Το επόμενο στάδιο είναι να αμφισβητήσουμε την ίδια την μπάλα ως αντικείμενο. Οι διαιτητές με τους οποίους ασχολούμεθα δεν κατέφυγαν καν στη φόρμουλα του υποτιθέμενου γκολ ή της υποτιθέμενης μπάλας,γιατί η Φίφα δεν τους επιτρέπει την ακαθοριστία.
ΠΡΟΕΔΡΕ έλα να βάλουμε μαζί ένα γκολ σκέψης και λόγου.
Γίνε ο δημιουργός της κυανέρυθρης έκστασης.
Τότε μπορεί και να είναι η μεγάλη μας χρονιά.

Υ.Γ. Ο κύριος Παμπορίδης κέρδισε τον Πλατινένιο Καλικάτζαρο ενώ τα ΜΜΕ τη Χρυσή Νυφίτσα.

Ηρωικό μπλε και πορφυρό

Δεν υπάρχουν σχόλια: