ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2008

K.Τσακίρης: "Ακατάλληλος ο Παμπορίδης"


Ακατάλληλο χαρακτήρισε τον διαιτητή Βασίλη Παμπορίδη, ο μεγαλομέτοχος του Πανιωνίου, Κωνσταντίνος Τσακίρης αναφορικά με τη κακή διαιτησία στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Arrena Radio 89.2, ο ιδιοκτήτης των "κυανέρυθρων"αναφέρθηκε παράλληλα και όσα συμβαίνουν στην ομάδα της Νέας Σμύρνης τις τελευταίες μέρες.Πιο αναλυτικά οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Τσακίρη:

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΜΠΟΡΙΔΗ: «Είναι κρίμα. Η Τούμπα είναι ένα γήπεδο που μας αρέσει να παίζουμε. Έχει φοβερή ατμόσφαιρα. Έχουμε καλή σχέση με τους ΠΑΟΚτζήδες. Εγώ, προσωπικά, χρόνια όποτε έρχομαι στην Τούμπα, περπατάω με «κυανέρυθρα» δεν με ενοχλεί κανείς, ούτε κανένα άλλο παιδιά. Χειροκρότησαν τον Ρεκόμπα. Δύο καλές ομάδες, όλες οι προϋποθέσεις.

Μέχρι και ο καιρός ήταν καλός. Και τελικά ασχολούμαστε με τον κ. Παμπορίδη. Είχα πει δεν θα μιλήσω, αλλά ο μόνος λόγος που μιλάω είναι γιατί εν τέλει γελοιοποιήθηκε. Και το λέω ανοικτά. Γιατί εκτός από αυτά που έγιναν με τα πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο, τουλάχιστον μετά ας παίξει μετά 50-50%. Αλλά να παίζει μετά 80-20% υπέρ του Πανιώνιου. Με βγάζει έξω από τα ρούχα μου, τελείως. Έρχεται ένας διαιτητής και διαλύει ένα παιχνίδι».

ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΕΦΕΡΙ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ: «Είναι ακατάλληλος τελείως ο άνθρωπος αυτός. Πέρσι με τον Ολυμπιακό, με εμάς, ήταν αστείος. Δεν κάνει αυτός ο άνθρωπος. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που ασχολείται με διαιτησία στην ΕΠΟ ή οπουδήποτε αλλού, που να μην τον βλέπει και να τον βάζει σε τέτοια παιχνίδια.

Είναι ηλίου φαεινότερο τι πρόκειται να γίνει. Είναι κρίμα γιατί πραγματικά το ματς για όλους τους θεατές, θα μπορούσε να είναι γιορτή, να είναι κάτι πολύ ωραίο. Και οποιοσδήποτε ουδέτερος κάθισε να το δει, αλλά τελικά τι να δει, τι να δει... Το διέλυσε το παιχνίδι!

Και νομίζει ότι με το να σφυρίζει τον Πανιώνιο 80-20% στο δεύτερο μέρος εμείς θα χαρούμε, ή θα πούμε το έφερε στα ίσια. Δεν θέλουμε κάτι τέτοιο, θέλουμε να μην ασχολούμαστε με αυτούς τους ανθρώπους. Αυτό θέλουμε κι εμείς κι οποιοσδήποτε αγαπάει το ποδόσφαιρο».


ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ: «Δεν ξέρω, δεν ξέρω από διαιτησία καθόλου. Κάνουμε τα εύκολα, δύσκολα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να γίνονται αυτά τα πράγματα. Είναι σαχλαμάρα, τελείως σαχλαμάρα».

ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΤΑΜΕΝΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ: «Περιμένουμε να γυρίσει ο κ. Γαλλής. Εγώ δεν μπορώ να ασχοληθώ. Το έχω πει εδώ και καιρό και δεν θέλω. Πάντως, είναι αμαρτία. Πραγματικά τα έχουμε όλα. Ο Πανιώνιος για να «τρέχει» το μπάτζετ που έχει φέτος και με τους παίκτες που έχουμε, έγιναν πολλές θυσίες.

Υπάρχει πολύ σοβαρή οικονομική κρίση, δεν υπάρχει κανείς που να μην έχει χτυπηθεί. Παρόλα αυτά εμείς κρατιόμαστε, τα έχουμε δώσει όλα, τις κατάλληλες συνθήκες, τα πάντα στην ομάδα, στον προπονητή, στους παίκτες. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί βγάζουμε τα μάτια μας, μόνοι μας! Είναι κρίμα! Πρέπει όλοι να σκέφτονται πρώτο το σύλλογο και μετά οτιδήποτε προσωπικά αισθήματα έχουν. Δυστυχώς δεν είναι όλοι έτσι…»

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟΨΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ: «Δεν ξέρω αν θα πάρω θέση ή όχι. Μπορεί να έχω μια άποψη. Δεν θέλω να ασχοληθώ. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που έχουν ευθύνη, υπάρχει ένα διοικητικό συμβούλιο. Δεν μπορώ να τους υποθάλπω με τις παρεμβάσεις μου.

Εγώ το λέω ως ιδιοκτήτης γιατί πονάω τα λεφτά μου, αλλά πολύ περισσότερο ως Πανιώνιος. Είναι μεγάλη ευκαιρία για μας. Ο Πανιώνιος δεν έχει τα φόντα να έχει ένα τέτοιο ρόστερ κάθε ημέρα, ούτε να φέρνει 11.000 κόσμο στο γήπεδο κάθε ημέρα. Είναι ευκαιρίες πολύ μεγάλες κι αυτό με στεναχωρεί πάρα πολύ. Δεν βλέπω να κάνουμε το κατά δύναμη. Αυτό είναι η μεγάλη αμαρτία, το κρίμα».

ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΙ ΔΥΟ ΗΤΤΕΣ: «Είναι πολύ κακή συγκυρία. Ειδικά με τον Παναθηναϊκό. Με τον ΠΑΟΚ προσπαθήσαμε πολύ στο πρώτο ημίχρονο, ήμασταν αξιοπρεπέστατοι. Στο δεύτερο μέρος δεν μου άρεσε καθόλου η ομάδα. Δεν χαρίσαμε τίποτα στον ΠΑΟΚ, εξάλλου είναι πολύ καλή ομάδα. Με τον Παναθηναϊκό αυτό που συνέβη ήταν ατυχές και λυπηρό.

Σε ένα παιχνίδι που όπως πήγε και χωρίς να έχουμε παίξει καλά, με τις συγκυρίες καταφέραμε να ισοφαρίσουμε και να έχουμε αριθμητικό πλεονέκτημα. Αυτό το παιχνίδι δεν χάνεται! Αν πηγαίναμε στον Τεν Κάτε και του προσφέραμε την ισοπαλία στο 72, θα μας έδινε και τα κλειδιά του αυτοκινήτου, για να συμφωνήσει.

Εμείς καταφέραμε και χάσαμε. Δυστυχώς, αυτή είναι η παράδοση του Πανιωνίου. Όποτε έρχεται κόσμος στο γήπεδο, να πικραίνεται. Είναι ένας φαύλος κύκλος που γίνεται πολλά χρόνια. Αυτό ήταν το πολύ μεγάλο κρίμα».

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ: «Έχουμε αρκετό δρόμο μπροστά μας, αν κι έχουμε μείνει πίσω. Θα παλέψουμε για ό,τι μπορούμε. Υπάρχει και το κύπελλο που έτσι όπως είμαστε, αποκτάει μεγάλη σημασία. Τα τελευταία δύο χρόνια δεν μπορέσαμε να κάνουμε κάτι. Ίσως είναι καιρός».

Δεν υπάρχουν σχόλια: