ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2008

Αρχηγού παρόντος...

Mετά από απουσία 18 ημερών από την αγωνιστική δράση ο αρχηγός του Πανιώνιος On Telecoms Γιάννης Γιαννούλης επέστρεψε στις προπονήσεις της ομάδας και πλέον ο προπονητής των κυανέρυθρων Νέναντ Μάρκοβιτς μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό το Σάββατο 5 Ιανουαρίου (20.00) στο γήπεδο του Ελληνικού.
Ο Γιαννούλης είχε τραυματιστεί στον αγώνα με τον Π.Α.Ο.Κ. στις 15 Ιανουαρίου σε δύο δάχτυλα του αριστερού χεριού με αποτέλεσμα να μη μπορεί να βοηθήσει την ομάδα στους αγώνες με τη Σλασκ Βρότσλαβ (ULEB Cup), τον Πανελλήνιο (Κύπελλο Ελλάδας) και τον Ολυμπιακό (Α1). Την Τετάρτη 2 Ιανουαρίου όμως, μετά από 18 μέρες απουσίας επέστρεψε στις προπονήσεις πιο γρήγορα από το αναμενόμενο και δηλώνει "παρών" ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό.
Ο έμπειρος σέντερ έβγαλε όλο το πρόγραμμα προπόνησης παρά τις μικροενοχλήσεις και έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Νέναντ Μάρκοβιτς. Μαζί με τον Γιαννούλη όλοι οι παίκτες της ομάδας συμμετείχαν στις δύο προπονήσεις της Τετάρτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: