ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2008

Συνέντευξη Τύπου Εβαλντ Λίνεν

Τα σενάρια περί ενδιαφέροντος ξένων συλλόγων για παίκτες του Πανιωνίου έχουν "φουντώσει" και ο Έβαλντ Λίνεν ξεκαθάρισε ότι η ομάδα του δεν θα παραχωρήσει 2-3 παίκτες στην προσεχή μετεγγραφική περίοδο, αλλά μόνο έναν ενδεχομένως. Την ώρα που Τζιμπούρ, Σπυρόπουλος, Φερνάντεζ και Κουμορτζί φέρονται να βρίσκονται στο στόχαστρο ξένων ομάδων, ο Γερμανός τεχνικός απάντησε: "Θα είμαι προσεκτικός σε αυτό που θα πω. Πέρυσι είχα τονίσει ότι δεν είμαστε σούπερ μάρκετ αλλά η ΑΕΚ απέκτησε τον Ενσαλίβα. Θα δούμε τι θα γίνει. Είναι αποτέλεσμα της καλής δουλειάς που γίνεται ότι ενδιαφέρονται ομάδες για παίκτες μας. Είναι ένα καλό σημάδι για την ποιότητα αυτών των ποδοσφαιριστών. Δεν μπορούμε να σταματήσουμε τις ομάδες να ενδιαφέρονται για παίκτες του Πανιωνίου. Εμείς όμως θα πάρουμε την απόφαση. Δεν υπάρχει κάτι μέχρι στιγμής. Δεν θα πουλήσουμε όμως μαζί 2-3 παίκτες. Ίσως έναν αν υπάρχει πρόταση που θα μας ικανοποιεί. Θα περιμένουμε να δούμε. Αν φύγει κάποιος πάντως θα τον αντικαταστήσουμε με άλλον στην θέση που αγωνιζόταν".

Επιβεβαίωση για Γιάννου-Δεν φεύγει ο Κένινγκ

Ο Πανιώνιος προχώρησε στην απόκτηση του Κλεόπα Γιάννου αλλά ο Έβαλντ Λίνεν, τόνισε ότι αυτό δεν σημαίνει ότι θα αποχωρήσει ο Κένινγκ. "Κανένας δεν φεύγει. Θα ήταν επικίνδυνο να μην αποκτήσουμε τερματοφύλακα. Δεν έχουμε στην διάθεση μας τον Κένινγκ που είναι τραυματίας, ο Κρέσιτς μόλις επέστρεψε και ο Ταμπάσης θα απουσιάσει επίσης, ενόψει των αγώνων με τον Άρη και τον Ηρακλή". Αξίζει να σημειωθεί ότι στην προπόνηση της Πέμπτης συμμετείχε και ένας ακόμη τερματοφύλακας, ονόματι Κωνσταντινίδης που αγωνιζόταν στην Βελγική Μονς.

"Θέλουμε άλλο αμυντικό"

Όσον αφορά στις επόμενες μετεγγραφικές κινήσεις, ο προπονητής του Πανιωνίου ανέφερε ότι θα αποκτηθεί και άλλος αμυντικός, εκτός από τον Θοδωρή Κουμπαρούλη που ανήκει ήδη στο δυναμικό της ομάδας. "Ο Κουμπαρούλης είναι ένας νέος παίκτης, ταλαντούχος αλλά δεν αποτελεί μετεγγραφή για να αντικατασταθεί ο Γκάσπαρ. Είναι 20χρονών, δεν προπονούνταν εδώ και έξι μήνες. Κοιτάμε για παίκτη που θα μας βοηθήσει άμεσα".

"Να δημιουργήσουμε ένα τείχος"

Ο Πανιώνιος κατάφερε να ξεπεράσει την ήττα από τον ΟΦΗ με τη νίκη στο Περιστέρι επί του Ατρόμητου και η βελτίωση στον αμυντικό τομέα αποτελεί πρώτο μέλημα για τον Έβαλντ Λίνεν. "Ήταν απλά ένα παιχνίδι όπου έπρεπε να αλλάξουμε κάποια πράγματα. Θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα τείχος, να αμυνόμαστε καλύτερα κάτι που έγινε στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο".

Όσον αφορά στο αν υπάρχει έλλειψη σταθερότητας φέτος στην ομάδα, ο Γερμανός προπονητής τόνισε: "Προτιμώ να είμαστε στο 9-10 της απόδοσης ή στο 6-7 και να κερδίζουμε. Είναι δύσκολο να έχουμε το ίδιο επίπεδο συνέχεια. Υπάρχει διαφορά σε σχέση με την αρχή της σεζόν όπου στα 12 πρώτα παιχνίδια είχαμε έξι νίκες, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες, με τη Σοσό, την ΑΕΚ όπου παίξαμε καλά και τον Ολυμπιακό που κάναμε λάθη στην άμυνα.

Στην συνέχεια σε πέντε εβδομάδες δώσαμε εννέα παιχνίδια ενώ πολλοί παίκτες έπαιζαν στην Ευρώπη και στις εθνικές τους ομάδες. Το πρόβλημα ήταν τα πολλά παιχνίδια που δώσαμε σε σύντομο χρονικό διάστημα και τα πολλά λάθη που κάναμε. Όταν χάνουμε παιχνίδια όπου ο αντίπαλος είναι καλύτερος, θα πω ότι δεν έχουμε σταθερότητα.Όμως παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και δεν είχαμε καλή αμυντική λειτουργία. Πρέπει να το σταματήσουμε αυτό. Θα Προσπαθήσουμε να είμαστε καλύτεροι και να κερδίζουμε και αγώνες με 1-0".

"Άλλο παιχνίδι με τον Άρη"

Σχετικά με τον αγώνα του Σαββάτου κόντρα στον Άρη, ο τεχνικός των "κυανέρυθρων", είπε: "Ο Άρης άλλαξε νωρίς προπονητή, ο οποίος ουσιαστικά είναι από το ξεκίνημα της χρονιάς. Είναι ένας έμπειρος τεχνικός και η ομάδα δεν έχει αλλάξει παίκτες. Δεν ξέρω αν θα παίξουν διαφορετικά από πέρυσι(σ.σ 0-0 στη Νέα Σμύρνη). Θα προσπαθήσουν να παίξουν πιο επιθετικά και να εκμεταλλευτούν τους χώρους. Πέρυσι απλά ήθελαν να υπερασπιστούν τη θέση τους. Φέτος είναι διαφορετική η προσέγγιση του παιχνιδιού".
Ο Κλεόπας Γιάννου στα κυανέρυθρα

Η ΠΑΕ Πανιώνιος ανακοινώνει την απόκτηση του Κλεόπα Γιάννου για τα επόμενα 2,5 χρόνια. Ο εικοσιπεντάχρονος τερματοφύλακας ύψους 1,90 μ δήλωσε μετά την υπογραφή του συμβολαίου του: "Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στον Πανιώνιο. Είναι μία ομάδα που ακτινοβολεί υγεία μέσα και έξω από το γήπεδο. Θα δουλέψω πολύ σκληρά να δικαιώσω αυτούς που με πίστεψαν".

Δεν υπάρχουν σχόλια: