ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2008

Μανώλης Σκούφαλης: «ΘΕΛΩ από τον νέο χρόνο, τύχη και δύναμη για να πετύχουμε τους στόχους μας..»

Ο 29χρονος επιθετικός του Πανιωνίου μιλάει αποκλειστικά στο www.wind.com.gr για το καλό ξεκίνημα της ομάδας του στο 2008, για τις προσδοκίες του μέσα στη νέα χρονιά αλλά και τις άμεσες υποχρεώσεις των «κυανέρυθρων» στο πρωτάθλημα αλλά και το κύπελλο Ελλάδος. Ο Μανώλης Σκούφαλης θεωρεί κρίσημο το επόμενο παιχνίδι της Σούπερ Λίγκα με τον Άρη στη Νέα Σμύρνη, όπως ήταν κρίσιμη και καθοριστική η νίκη επί του Ατρόμητου στο Περιστέρι την περασμένη Κυριακή.

** Μανώλη, ο νέος χρόνος μπήκε για εσάς νικηφόρα. Ποια τα οφέλη για εσάς, πέραν της βαθμολογικής συγκομιδής, της νίκης σας στο Περιστέρι;

«Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για εμάς σε ένα πολύ κρίσιμο χρονικό σημείο του πρωταθλήματος. Ο Πανιώνιος προέρχονταν από 3-4 άσχημα αποτελέσματα όπου είναι αλήθεια πως και η τύχη μας γύρισε την πλάτη. Όμως στη δύσκολη στιγμή και απέναντι σε μια ομάδα που λίγο-πολύ έχει τους ίδιους στόχους με εμάς, κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και έξυπνα πήραμε τους τρεις βαθμούς οι οποίοι θα μας φανούν χρήσιμοι στο παρών αλλά και το μέλλον. Το καλό είναι πως δείξαμε πνεύμα νικητή, και έναν ιδανικό χαρακτήρα προκειμένου να πάρουμε την νίκη. Τώρα βλέπουμε με αισιοδοξία το μέλλον σε όλες τις διοργανώσεις..»

** Ήταν, λογικά, ένα από τα καλύτερα δώρα του νέου Χρόνου. Τι περιμένετε όμως, γενικότερα, από το 2008;

«Εύχομαι το 2008 να μας φέρει Υγεία και Δύναμη για να μπορέσουμε να δουλέψουμε και να αφοσιωθούμε στους στόχους μας. Ελπίζω στη νέα χρονιά να καταφέρουμε να τερματίσουμε στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος όπως και να φθάσουμε στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος! Είναι πράγματα που νιώθω τόσο εγώ όσο και όλοι στην ομάδα πως μπορούμε να τα καταφέρουμε εφόσον ο Πανιώνιος έχει τις δυνατότητες! Είναι μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος και του κυπέλλου αυτή που διανύουμε και γι’ αυτό πιστεύω πως θα δείξουμε την απαραίτητη αυτοπεποίθηση. Είναι σημαντικό να νικήσουμε τον Άρη στο γήπεδό μας το Σάββατο και κατόπιν να πάρουμε την πρόκριση στο κύπελλο στο παιχνίδι με τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη.»

** Που εκτιμάς πως θα κριθεί ο αγώνας με τον Άρη;

«Αποκλειστικά από την δικιά μας απόδοση. Δεν νομίζω πως υπάρχουν ιδιαίτερα μυστικά για αυτό το παιχνίδι. Ο Άρης έχει παρουσιάσει σημάδια βελτίωσης από την στιγμή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Είναι πιο.. ομάδα με καλά αποτελέσματα σε Ελλάδα και Ευρώπη όπου τον είδαμε να κάνει καλά παιχνίδια και στο Ελληνικό πρωτάθλημα αλλά και στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ ανεξάρτητα με την εξέλιξη που είχε. Όμως αυτό δεν έχει να κάνει με τη δικιά μας διάθεση, καθώς θέλουμε τη νίκη για να βελτιώσουμε την βαθμολογική μας θέση. Εάν παίξουμε όπως μπορούμε δεν νομίζω πως θα έχουμε προβλήματα και θα κατακτήσουμε τους βαθμούς της νίκης. Σε τέτοια παιχνίδια όπου υπάρχει ο χαρακτήρας του ντέρμπι το σημαντικότερο ρόλο η αποφασιστικότητα και το πάθος. Εκτιμώ πως σιγά – σιγά ο Πανιώνιος θα βρει τον ρυθμό του και τον καλό εαυτό του.. Δεν φοβάμαι τίποτε εφόσον εμείς είμαστε σε καλή κατάσταση..»

** Λένε πως «Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται..» Πιστεύεις πως για εσάς ένα ιδανικό ξεκίνημα στο 2ο γύρο του πρωταθλήματος θα αποτελέσει το σημαντικότερο κομμάτι μια επιτυχημένης σεζόν;

«Σαφώς και θα είναι πολύ καλό να πάρουμε τις νίκες στα πρώτα μας παιχνίδια μέσα στο 2008. Κάναμε μια καλή αρχή και έχουμε μπροστά μας μια μεγάλη πρόκληση.. Ο Πανιώνιος είναι μια μεγάλη ομάδα με μεγάλες προσδοκίες! Το σημαντικότερο είναι πως υπάρχει πίστη στις δυνατότητές μας. Το πιστεύουμε, πάνω απ’ όλους, εμείς οι ίδιοι.. Απλά επειδή έχουμε μάθει να κοιτάζουμε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά έτσι και τώρα έχουμε στο μυαλό μας τον αγώνα του Σαββάτου με τον Άρη που κρύβει μεγάλες δυσκολίες αλλά εξαρτάται μόνον από εμάς η τελική του έκβαση.. Συνεχίζουμε να ελπίζουμε για το καλύτερο δυνατό έχοντας τον κόσμο δίπλα μας που στην παρούσα φάση τον θέλουμε στο γήπεδο και εύχομαι ο νέος χρόνος να μας φέρει τύχη που δεν είχαμε σε κάποια σημεία στο πρόσφατο παρελθόν, όπως και δύναμη για να πετύχουμε τους στόχους μας..»

Δεν υπάρχουν σχόλια: