ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2008

ΣΚΑΚΙ: Ατομικά Νεανικά Ατττικής 2008-Πανελλήνια Νεανικά

Ξεκίνησαν στις 2 Ιανουαρίου και θα διαρκέσουν μέχρι τις 7 τα Ατομικά Πρω/ματα Αττικής (8-16) που διεξάγονται φέτος στην Νίκαια με συνδιοργανωτές τον τοπικό Σύλλογο και την ΕΣΣΝΑ. Με συμμετοχή ρεκόρ (420) σκακιστών και σκακιστριών διεξάγονται καθημερινά οι αγώνες στις παρακάτω κατηγορίες: Κάτω των 16,14,12,10,8 που αποτελούν τους προκριματικούς των Τελικών του Πανελληνίου που θα διεξαχθεί στη Χαλκιδική από 28/6-4/7/2008.

Από πλευράς Πανιωνίου συμμετέχουν κάτω των 16 οι Ιωάννης και Κων/νος Ασημακόπουλος, κάτω των 12 οι Γιάννης Πουλόπουλος, Βύρων Αρναούτογλου, Παναγιώτης Παπαδόπουλος, Γιάννης Καρακόζης και κάτω των 10 ο Δημήτρης Μάλλης. Αναλυτικά την εξέλιξη των αγώνων τις κληρώσεις καθώς και τις Βαθμολογίες μπορεί να δεί κανείς στην ιστοσελίδα των αγώνων http://essnachess.gr/neanika/atomikaneanika08/.

Ταυτόχρονα διεξάγονται στην Καλαμάτα οι Τελικοί του Πανελληνίου Πρω/τος 18&20 με συνδιοργανωτές την ΕΣΟ και τον ΝΟ Καλαμάτας στους οποίους συμμετέχει από πλευράς Πανιωνίου η Ελένη Στούμπου στην κατηγορία των κοριτσιών κάτω των 20. Χαρακτηριστικό των αγώνων και της ιδιαίτερης σημασίας που αυτοί έχουν αποτελεί το γεγονός ότι ο Πρωταθλητής κάτω των 18 αποκτά το δικαίωμα εισόδου σε οποιαδήποτε Πανεπιστημιακή Σχολή της αρεσκείας του. Αναλυτικά την εξέλιξη των αγώνων τις κληρώσεις καθώς και τις Βαθμολογίες μπορεί να δεί κανείς στην ιστοσελίδα των αγώνων http://www.chessfed.gr/Tournaments/youth_champs08/default.asp

Δεν υπάρχουν σχόλια: