ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2008

Συνέντευξη Κ. Τσακίρη εφ' όλης της ύλης

Tα σενάρια για το μέλλον του Νίκου Σπυρόπουλου συνεχίζονται και ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Πανιώνιος Κωνσταντίνος Τσακίρης με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό "Supersport Fm 94,6" επεσήμανε ότι ο παίκτης επιθυμεί να αποχωρήσει από την ομάδα της Νέας Σμύρνης. "Την προηγούμενη μεταγραφική δεν είχαμε ούτε καν προφορική πρόταση για τον ποδοσφαιριστή. Τώρα έχουμε μία γραπτή από ομάδα του εξωτερικού και κάποιες προφορικές. O παίκτης έχει εκφράσει την επιθυμία του να φύγει από την ομάδα τώρα και εμείς του έχουμε υποσχεθεί πως θα κάνουμε ότι μπορούμε. Ωστόσο, μπορεί και να μην γίνει κάτι, αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε. Είναι γνωστό άλλωστε πως θέλει να αγωνιστεί στο προσεχές Euro και αν είσαι παίκτης του Πανιωνίου είναι δύσκολο να γίνει αυτό".

"Δεν θέσαμε ποσό πώλησης"

Παράλληλα όμως ο Κωνσταντίνος Τσακίρης τόνισε ότι ο Πανιώνιος δεν έχει θέσει ποσό πώλησης του παίκτη αναφέροντας: "Εμείς ποτέ δεν θέσαμε ποσό πώλησης του παίκτη. Δεν θέλω να κάνω σχόλιο για το πώς κυκλοφορούν αυτά τα ποσά της τάξεως των 2,5 και 3 εκ. ευρώ. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως έχουμε θέσει μία τιμή παραχώρησης "Χ" για τον παίκτη στο εξωτερικό και "Χ+1" για ομάδα της Ελλάδας. Είναι πολύ λεπτή η θέση μας για τις εγχώριες προτάσεις, καθώς δεν θέλουμε να δείξουμε προτίμηση σε καμία. Έρχονται προτάσεις στις ΠΑΕ και αν μας ικανοποιούν τις συζητάμε".

"Θέλουμε τον Αλωνεύτη"

Το "αφεντικό" των Νεοσμυρνιωτών παραδέχτηκε όμως και το ενδιαφέρον για τον Στάθη Αλωνεύτη λέγοντας: "Όντως υπάρχει ενδιαφέρον για τον Αλωνεύτη αλλά είναι πολύ δύσκολο να επιστρέψει στην Ελλάδα τώρα. Εμείς του έχουμε κάνει μία πολύ καλή πρόταση και περιμένουμε. Η υπόθεση όμως του Αλωνεύτη, όπως και αυτή του Πετρόπουλου ήταν καθαρά ευκαιριακή, δεν ψάχνουμε επιθετικό. Το τεράστιο πρόβλημα μας είναι στην άμυνα. Δεχόμαστε πολύ εύκολα γκολ. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός πως η ομάδα δέχεται πιο εύκολα γκολ και από την περίοδο που κοντέψαμε να υποβιβαστούμε. Έχουμε μεγάλη ανάγκη για αμυντικό".

Όσο για τον Κουμορτζί, δήλωσε:" Ο Κουμορτζί τώρα είναι στο Κόπα Άφρικα. Από ότι μπορώ να γνωρίζω η Λιλ έστρεψε το ενδιαφέρον της αλλού και δεν θέλει τώρα τον παίκτη μας. Άρα μένει ως το καλοκαίρι.Έχουμε το δικαίωμα μονομερούς ανανέωσης του συμβολαίου του από την ομάδα του Αιγάλεω και αν την ενεργοποιήσουμε, κάτι που δεν μπορώ να απαντήσω από τώρα, θα είναι η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του Πανιωνίου. Η ρήτρα του είναι πολύ μεγάλη".

Το καλοκαίρι για Λίνεν

Σχετικά εξάλλου με το μέλλον του Έβαλντ Λίνεν και αν θέλει να αποχωρήσει ο Γερμανός τεχνικός λόγω των αποδοκιμασιών που υπήρξαν, είπε:"Αν έχει πικρία ο κ. Λίνεν, θα το δούμε το καλοκαίρι. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα. Έχουμε να δώσουμε πολλές "μάχες". Σαν ομάδα έχουμε αποδείξει πως είμαστε ικάνοί για το καλύτερο αλλά και για το χειρότερο. Μπορούμε να κάνουμε πολύ μεγάλα πράγματα, αλλά εξίσου εύκολα μπορούμε και να "αυτοκτονήσουμε". Είναι πολύ δύσκολη η συνέχεια που μας περιμένει και κοιτάμε μπροστά".

Ναντ για Τζιμπούρ

Τα γαλλικά σενάρια για τον Ράφικ Τζιμπούρ συνεχίζονται και σύμφωνα με την εφημερίδα "Eguipe" η Ναντ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του επιθετικού του Πανιωνίου. Τα "καναρίνια" παρακολουθούν από την αρχή της σεζόν τον άσο των "κυανέρυθρων" και είναι πιθανό να υποβάλουν επίσημη πρόταση για την απόκτηση του. Ο Κωνσταντίνος Τσακίρης πάντως απέκλεισε το ενδεχόμενο παραχώρησης του στην τρέχουσα μετεγγραφική περίοδο, αναφέροντας:"Ούτε ο παίκτης δεν θέλει να φύγει αυτήν τη στιγμή από τον σύλλογο. Σε αντίθεση με τον Σπυρόπουλο, ο Τζιμπούρ έχει ζητήσει να μεταγραφεί σε άλλο σύλλογο το καλοκαίρι. Βέβαια, αν έρθει μία πολύ καλή πρόταση από το εξωτερικό και μία πολύ καλή ομάδα, μπορεί και να αλλάξουν τα δεδομένα. Αλλά τότε θα το σκεφτούμε. Επιθυμία του είναι α παραμείνει ως το καλοκαίρι".
*** Ο Κωνσταντίνος Τσακίρης είναι προσκεκλημένος στην εκπομπή Champions Zone του Supersport στις 10.30 το βραδυ

Δεν υπάρχουν σχόλια: