ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2008

Αγωνιστική δραστηριότητα

Σε ρυθμό προπόνησης η πρωταθλήτρια γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Πανιωνίου διέλυσε με 86-63 την ομάδα της Καστοριάς. Η ομάδα μας δεν έχασε σε κανένα σημείο του αγώνα το προβάδισμα στο σκόρ ενώ στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε αρκετά την απόδοση της και έφτασε στην τελική επικράτηση εύκολα με 23 πόντους διαφορά. Brooke Queenan και Erin Thorn ανέλαβαν για άλλη μια φορά να φορτώσουν με πόντους τα αντίπαλα καλάθια και τα καταφεραν τελειώνοντας τον αγώνα με 22 πόντους η πρώτη και 20 πόντους η δεύτερη. Έτσι ο Πανιώνιος παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας έχοντας συγκεντρώσει 21 βαθμούς και έχοντας προσωρινά "συγκάτοικους" τον Αθηναικό, τον Άρη Χολαργού και τις Εσπερίδες.
Επόμενος αγώνας, τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου, εκτός έδρας με τον Παναθηναικό την επόμενη Κυριακή 13/01.

Πανιώνιος: Queenan 22, Thorn 20, Δελή 11, Σαμορούκοβα 12, Χαλιβέρα 8, Γιαννακοπούλου 4, Παναγιωτοπούλου, Ρούσσου 2, Βασιλείου 2, Μπότσαρη, Σταυρακάκη 5.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής: Απόλλων Πτολεμαίδας - Σπόρτινγκ: 78-55, Μέγας Αλέξανδρος - Αθηναικός: 60-75, Άρης Χολαργού - Αστέρας Εξαρχείων: 77-64, Siemens - Ηρακλής: 64-49, Εσπερίδες - Παναθηναικός: 82-53, Παγχιακός - Αίας Ευόσμου: 72-51.

Α1 ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ: Ισοπαλία 8-8 απέσπασε ο ΠΑΟΚ, από τον Πανιώνιο, στο παιχνίδι που διεξήχθη στο "Ποσειδώνιο" κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης. Οι παίκτες του Κώστα Λούδη, δεν κατάφεραν να κάμψουν τον μαχητικό "Δικέφαλο", που πήρε ακόμα έναν πολύτιμο βαθμό υπό τις οδηγίες του Γιώργου Ψύχου. Τα οκτάλεπτα: 2-1, 3-3, 1-2, 2-2
Πανιώνιος (Λούδης): Θωμάκος 3, Παπαδόγκωνας 2, Μουρίκης, Γκέργκελι, Μπουρνάζος

ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ: Για 33 λεπτά είχε ρίξει στο καναβάτσο τον πρωταθλητή Ελλάδας και Ευρώπης Παναθηναϊκό, ο Πανιώνιος On Telecoms, αλλά στο τέλος υπέκυψε απέναντι στον αήττητο στην Ελλάδα αντίπαλο χάνοντας με 78-87. Οι παίκτες του Νέναντ Μάρκοβιτς τα έδωσαν όλα για τη νίκη κερδίζοντας το χειροκρότημα 2.000 και πλέον φίλων της ομάδας που δημιούργησαν καταπληκτική ατμόσφαιρα στο γήπεδο του Ελληνικού αλλά στα τελευταία λεπτά δεν είχαν τις δυνάμεις να αντιμετωπίσουν τους "πράσινους". Τα δεκάλεπτα: 21-18, 41-42, 63-62, 78-87

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ON TELECOMS: Ξανθόπουλος, Ζορόσκι 13 (2), Γεωργαλής 16 (2), Σάκοτα 4, Μουγεζίνοβιτς 6, Καλαμπόκης 22 (1), Νιούλεϊ 8, Γιαννούλης 8, Κένταλ 1

ΝΕΝΑΝΤ ΜΑΡΚΟΒΙΤΣ: "Θα ήταν ψέμματα αν έλεγα πως δεν πιστεύαμε ότι μπορούμε να νικήσουμε τον Παναθηναϊκό. Ολη την εβδομάδα προετοιμαστήκαμε για αυτό το ματς και πιστέψτε με είναι πολύ δύσκολο να προετοιμάζεις την ομάδα σου για να αντιμετωπίσει μία ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό που διαθέτει τόσα πολλά επιθετικά όπλα. Δεν έχω να πω κάτι κατά των παικτών μου που τα έδωσαν όλα. Προηγηθήκαμε με 11 πόντους διαφορά αλλά από εκείνο το σημείο και ύστερα δεν είχαμε καθαρό μυαλό σε άμυνα και επίθεση. Στο τέλος ήταν ιδιαίτερα δύσκολο να ανατρέψουμε τη διαφορά αφού ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα με έμπειρους παίκτες που παίζουν χρόνια μαζί. Θα έλεγα ότι πληρώσαμε την απειρία των νεαρών μας παικτών αλλά και την έλειψη λύσεων στη θέση του πλέι-μέικερ. Ο Ζορόσκι παίζει κατ' ανάγκη πλέι-μέικερ και ήδη ψάχνουμε για έναν νέο παίκτη ελπίζοντας ότι θα βρούμε κάποιον", τόνισε ο κ.Μάρκοβιτς.

ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Την ήττα με 3-0 σέτ γνώρισε η γυναικεία ομάδα βόλει του συλλόγου μας για την 11η και τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου της Α1 απο τον Ηρακλή Κηφισιάς. Tα σέτ του αγώνα ήταν: 25-12, 25-17, 25-17. Μετά την ήττα αυτή η ομάδα μας είναι στην 8η θέση της βαθμολογίας της Α1 με 10 βαθμούς (14-26 σέτ). Την επόμενη αγωνιστική (12/01) ο Πανιώνιος αγωνίζεται στο κλειστό της Παιανίας με αντίπαλο τον ουραγό Κτησιφών.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής:
ΑΕΚ - Ολυμπιακός 0-3
Επίκουρος - Άρης 3-1
Κτησιφών - Παναθηναικός 0-3
Ηρακλής - Πανελλήνιος 3-1

Δεν υπάρχουν σχόλια: