ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2008

Η συνάντηση Κ. Τσακίρη - οργανωμένων οπαδών

Στην ιστοσελίδα της Λέσχης Φίλων Πανιωνίου δημοσιεύθηκε το παρακάτω κείμενο σχετικά με τη συνάντηση του Κωνσταντίνου Τσακίορη με εκπροσώπους των "Πανθήρων" και της Λέσχης Φίλων Πανιωνίου. Αναδημοσιεύω το κείμενο: "Με σεβασμό προς το σύνολο του κόσμου του Πανιωνίου και με οδηγό την μεγάλη μας αγάπη στο Σύλλογο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ζητήσαμε , σε συνεργασία με το club των Πανθήρων μία συνάντηση με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Κ. Κωνσταντίνο Τσακίρη , η οποία και πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 21/1/2008 , για να του εκθέσουμε τις αγωνίες/ερωτήματα της πλειοψηφίας του κόσμου του Ιστορικού για την αγωνιστική πτώση της ομάδας μας εδώ και αρκετό καιρό. Μακριά από την δική μας φιλοσοφία τα "διευθυντήρια συνδέσμων/λεσχών" που λειτούργησαν κατά καιρούς σε άλλες ομάδες ως κέντρα εξουσίας με τρόπο άμεσης παρέμβασης/απειλών στην λειτουργία μιας Ανώνυμης Εταιρείας με τις γνωστές τραγελαφικές συνέπειες (βλέπε: ΠΑΟΚ, ΑΡΗ , ΑΕΚ κ.τ.λ. ) .
Σε αυτή την συζήτηση θίχτηκαν όλα τα ερωτήματα που έχει ένας απλός φίλαθλος του Πανιωνίου. Ομολογούμε ότι οι απόψεις της Λέσχης φίλων Πανιωνίου και των ΠΑΝΘΗΡΩΝ ήταν σχεδόν ταυτόσημες ως προς ποια μπορεί να είναι η πρωτογενής αιτία αυτής της αγωνιστικής πτώσης παικτών πάνω στους οποίους βασιστήκαμε την περσινή σεζόν και πως μπορούμε εμείς από τη πλευρά μας και η διοίκηση της ΠΑΕ να την σταματήσουμε .Μέσα σε λίγες κουβέντες νομίζουμε ότι για τα σοβαρά και ευαίσθητα ζητήματα ατμόσφαιρας των αποδυτηρίων , πειθαρχικού ελέγχου, Ιατρικής αντιμετώπισης συνεχών τραυματισμών και μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας με : α) Έτοιμες λύσεις και β) υποσχόμενους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ -ΛΟΓΟ ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Κωνσταντίνος Τσακίρης . Η (όσο το δυνατόν ) συχνή παρουσία του κοντά στους παίκτες προπονητική ομάδα είναι πιστεύουμε καταλύτης για την επίλυση πολλών ζητημάτων .
Εμείς νομίζουμε ότι αυτή η συνάντηση ήταν πάρα πολύ εποικοδομητική και ξέρουμε ότι ο Κ. Τσακίρης δεν έχει αλλάξει στόχους για το που θέλει να φτάσει τον Πανιώνιο ( οι τελευταίες δηλώσεις του είχαν καθαρά στόχο την ψυχολογική αποφόρτιση των παικτών –όπως μας είπε- και όχι βέβαια τα δικά του πιστεύω για τις δυνατότητες της ομάδας η οποία θα ενισχυθεί και αυτή την μεταγραφική περίοδο).
Όλοι μας πρέπει να σταθούμε αυτές τις δύσκολες στιγμές - δίπλα στους παίκτες της ομάδας μας ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΑΡΕΣ .Αρκεί και αυτοί να γίνουν μία γροθιά και με επαγγελματισμό να κάνουν το καθήκον τους βγάζοντας στον αγώνα με την Καλαμαριά τις πραγματικές τους δυνατότητες.
Σας περιμένουμε όλους το βράδυ της Κυριακής στο μουσικό μεζεδοπωλείο : <<ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΚΟΝΕΣ >> (Ευξείνου Πόντου 183, Ν. Σμύρνη- τηλ. Κέντρου 210-9824620)να περάσουμε μαζί την αγωνιστική μας ανάκαμψη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: