ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2008

Πρόκριση στους 32 του ULEB Cup

Την πρόκρισή του στην επόμενη φάση του ULEB Cup εξασφάλισε από την Τρίτη ο Πανιώνιος On Telecoms παρά την ήττα του με 74-79 στο Ελληνικό από τη Γκραν Κανάρια. Οι κυανέρυθροι, ανεξάρτητα με το αποτέλεσμα της τελευταίας αγωνιστικής εντός έδρας με τη Λούντβιχσμπουργκ εξασφάλισαν και μαθηματικά την 3η θέση του 7ου Ομίλου αφού υπερτερούν σε πιθανή ισοβαθμία της Λούντβισχμπουργκ. Τα δεκάλεπτα: 17-25, 35-41, 55-54, 74-79
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ON TELECOMS: Ζορόσκι 4, Γεωργαλής 22 (3), Σάκοτα 4, Καλαμπόκης 6, Γιαννούλης 4, Νιούλεϊ 21 (5), Ξανθόπουλος 2, Καβαλιάουσκας 4, Μουγεζίνοβιτς 8 (1)

Δηλώσεις Ν. Μάρκοβιτς

Ο προπονητής του Πανιώνιος On Telecoms Νέναντ Μάρκοβιτς δήλωσε: "Δεν ξεκινήσαμε καλά τον αγώνα ειδικά στην άμυνα με αποτέλεσμα να έχουμε κακές επιλογές στην επίθεση. Στο τρίτο δεκάλεπτο και σε διαστήματα του δεύτερου πιέσαμε στην άμυνα και περάσαμε μπροστά στο σκορ. Ομως στο τέλος δεχθήκαμε καλάθια από τους αντίπαλους ψηλούς. Αρκετοί παίκτες μου είναι κουρασμένοι από τα συνεχή ματς. Γι'αυτό δεν χρησιμοποίησα πολύ τον Καλαμπόκη. Οι γκαρντ έκαναν καλή δουλειά στην άμυνα αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό. Δεν κλαίμε για την ήττα. Κοιτάμε μπροστά τα επόμενα ματς κυρίως του πρωταθλήματος της Α1".

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα: Λούντβισχσμπουργκ-Κάλεβ Ταλίν 87-62, Βιλερμπάν-Σλασκ Βρότσλαβ 84-72


Δεν υπάρχουν σχόλια: