ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2008

Τσακίρης: «Δύο ξένες ομάδες για Σπυρόπουλο»

Την ύπαρξη ενδιαφέροντος δύο συλλόγων του εξωτερικού για τον Νίκο Σπυρόπουλο αποκάλυψε ο Κωνσταντίνος Τσακίρης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του SuperΣΠΟΡ FM 94,6. «Δεν μπορώ να πω σε τι στάδιο βρίσκονται οι επαφές. Το μόνο που μπορώ να παραδεχτώ είναι το ενδιαφέρον δύο ευρωπαϊκών ομάδων. Τα πράγματα αυτά θέλουν χρόνο, για να γίνει το ενδιαφέρον πιο ουσιώδες και να υπάρξουν συμφωνίες», δήλωσε ο ιδιοκτήτης των «κυανέρυθρων», την ώρα που φήμες φέρνουν τον διεθνή αριστερό μπακ κοντά στη Βέρντερ Βρέμης. «Η θέση του Πανιωνίου είναι γνωστή. Είμαστε θετικοί στο να δίνουμε παίκτες στο εξωτερικό. Αυτό γίνεται γιατί θέλουμε ένας παίκτης που περνά από τον Πανιώνιο να προοδεύει, αλλά και για μας τους ίδιους, για ψυχολογικούς κυρίως λόγους, να πηγαίνει στο εξωτερικό. Τα ποσά που συζητάμε είναι πολύ υψηλότερα από αυτά της ελληνικής αγοράς. Αυτό σημαίνει πως αν το παιδί πάει στο εξωτερικό δικαιωνόμαστε για την περσινή μας επιλογή να μην τον πουλήσουμε. Ο Νίκος θέλει να πάει στο εξωτερικό, μιας και έπεται και το EURO 2008», τόνισε.

Όσο για το ενδιαφέρον του Πανιωνίου για τον Αντώνη Πετρόπουλο του Αιγάλεω, φαίνεται πως ατονεί. «Από ό,τι φαίνεται ο παίκτης δεν θέλει να έρθει. Προτιμά να πάει σε άλλη ομάδα. Αυτό μας επηρέασε ψυχολογικά γιατί δεν είμαστε μεγάλη ομάδα για να φέρνουμε τον οποιονδήποτε παίκτη. Στηριζόμαστε στο οικογενειακό κλίμα και αυτή η άρνηση μάς επηρέασε», είπε αναφερόμενος στον 21χρονο φορ.

Αναφερόμενος στο θέμα της επικείμενης (;) μεταγραφής του Ντάριο Φερνάντες στη Στεάουα Βουκουρεστίου, ο Κωνσταντίνος Τσακίρης δήλωσε: «Είμαστε θετικοί στους όρους αυτής της πρότασης. Σε γενικές γραμμές μάς ικανοποιεί. Από εκεί και πέρα, όπως σας είπα, θέλει χρόνο για να ολοκληρωθεί μια τέτοια διαδικασία. Όλοι εδώ στον Πανιώνιο τον αγαπάμε πάρα πολύ, έχει μία πάρα πολύ καλή νοοτροπία και είναι συνδεδεμένος με την ομάδα, όμως είναι αρκετά χρόνια στην ομάδα, βρίσκεται σε μία προχωρημένη ηλικία (29 ετών), έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο και θα ήταν μια καλή συγκυρία για τον Πανιώνιο να πουληθεί. Εάν δεν παραχωρηθεί, θα μιλήσουμε για νέο συμβόλαιο, καθώς είναι γνωστό ότι δεν αφήνουμε τους παίκτες μας μόνο με ένα χρόνο συμβολαίου».

Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου της Νέας Σμύρνης δεν δίστασε να ομολογήσει πως ο πήχης για τους στόχους της ομάδας τη φετινή σεζόν τέθηκε υπερβολικά ψηλά. «Μου δίνεται η ευκαιρία να πω κάτι για πρώτη φορά δημόσια. Φέτος κάναμε ένα μεγάλο λάθος: ξεκίνησε από εμένα, από όλη τη διοίκηση, από τον προπονητή και κατέληξε στους παίκτες. Έχουμε ανεβάσει τις προσδοκίες πολύ. Το καλοκαίρι λέγαμε ότι πάμε για την πέμπτη θέση. Αυτό ήταν λάθος. Υπάρχει μία πίεση, που δεν έχουμε συνηθίσει να διαχειριζόμαστε και αυτό μας αφήνει πίσω σε άλλους στόχους που έχουμε. Τώρα δεν μπορούμε να το αλλάξουμε αυτό, καθώς είμαστε στη μέση της χρονιάς, το καλοκαίρι όμως-το δηλώνω από τώρα αυτό-θα το αλλάξουμε. Πρέπει όμως να συνεχίσουμε έτσι μέχρι το τέλος της σεζόν», δήλωσε.

Τέλος, απηύθυνε έκκληση να σταματήσει η καχυποψία για τη διαιτησία από τις ομάδες. «Το πρόβλημα ξεκινά από τους παράγοντες και τη λάθος νοοτροπία που έχουν. Θέλουμε ο ένας να αδικεί τον άλλον. Αν είχαμε 16 ομάδες που καμία δεν θα ασχολούταν με τη διαιτησία δεν θα είχαμε κανένα πρόβλημα. Δεν θα υπήρχε κλίμα καχυποψίας που ‘τρελαίνει’ όλο το σύστημα. Πρέπει να γίνουν βαθύτατες τομές. Η Σούπερ Λίγκα δεν έχει δικαίωμα να επεμβαίνει στη διαιτησία, βάσει του νομικού πλαισίου. Την ελέγχει η ΕΠΟ».


Πηγή: www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: