ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2008

Αργεντίνικη ραψωδία στο Περιστέρι...


Mε ηγέτη τον Ντάριο Εζεκιήλ Φερνάντεζ και σκόρερς τους Σιαλμά και Μαϊστόροβιτς ο Πανιώνιος πήρε σπουδαία, εκτός έδρας, νίκη επί του Ατρομητού. Η «κυανέρυθρη» ομάδα με τον Αργεντινό μέσο σε εξαιρετική μέρα έδειξε αναγεννημένη, έπαιξε κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο και έδειξε να ξεπερνάει την ήττα σοκ από τον ΟΦΗ την περασμένη Κυριακή στη Νέα Σμύρνη.
Το Α’ ημίχρονο του αγώνα ήταν «μέτριο». Μοναδική αξιόλογη στιγμή στο 16ο όταν μετά από σέντρα του Γουνδουλάκη, ο Χούτος έκανε την προβολή όμως η μπάλα χτύπησε στο δεξί δοκάρι του Μιχαηλίδη, στερώντας του το δικαίωμα να συνοδεύσει την επιστροφή του στο ελληνικό πρωτάθλημα με γκολ.
Στο Β’ ημίχρονο ο Λίνεν έβγαλε τον Χούτο και έριξε τον Σιαλμά, ο οποίος δεν άργησε να τον δικαιώσει. Στο 66΄τροφοδότησε τον Γουνδουλάκη, εκείνος βρέθηκε μόνος του απέναντι από τον Μιχαηλίδη και αφού πάτησε την μπάλα έκανε την πάσα για τον Σιαλμά που σε κενή εστία έκανε το 1-0.
Στο 69΄ο Ταμπάσης έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Λουτσιάνο τραυματίστηκε όταν μπλόκαρε τη μπάλα, προσπάθησε να πετάξει εκτός αγωνιστικού χώρου τη μπάλα ώστε να του δοθούν οι πρώτες βοήθειες. Η μπάλα δεν βγήκε ποτέ αφού ο Λουτσιάνο την πήρε και προσπάθησε χωρίς επιτυχία να κρεμάσει τον γκολκίπερ του Πανιωνίου. Ηταν μια ενέργεια που δεν τιμά τον Βραζιλιάνο άσο του Ατρομήτου.
Στο 83΄, η «χρυσή» αλλαγή του Έβαλντ Λίνεν σέρβιρε το δεύτερο γκολ στον Μαιστόροβιτς, ο οποίος μόνος του απέναντι από τον Μιχαηλίδη δεν δυσκολεύτηκε με πλασέ να κάνει το 2-0 για την ομάδα του.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΒΑΛΝΤ ΛΙΝΕΝ

Φανερά ικανοποιημένος από τη νίκη του Πανιωνίου παρουσιάστηκε ο Εβαλντ Λίνεν στη συνέντευξη Τύπου, όπου δήλωσε: «Πιστεύω ότι αξίζαμε να νικήσουμε αυτό το ματς. Στο α’ ημίχρονο ελέγχαμε το ματς και είχαμε καλή αμυντική λειτουργία έτσι ήταν δύσκολο για τον Ατρόμητο να μας διασπάσει. Είμαι ικανοποιημένος από την αμυντική λειτουργία της ομάδας. Είχαμε καλή κυκλοφορία και δημιουργήσαμε δυο καλές ευκαιρίες με τον Χούτο και τη δεύτερη μετά από μια σέντρα του Μανιάτη που δεν τη βρήκε ο Αραβίδης. Στο Β’ ημίχρονο μπήκαμε καλά, αλλά ο Ατρόμητος είχε καλό 12άλεπτο και μας άσκησε πίεση. Μετά το 60ό λεπτό είχαμε πάλι τον έλεγχο του ματς και φυσικά μας βοήθησε το πρώτο γκολ, καθώς ο Ατρόμητος «ανοίχθηκε» και μας έδωσε χώρους για την αντεπίθεση σημειώνοντας έτσι και το δεύτερο γκολ. Εκεί «κλειδώσαμε» τη νίκη, αν και είχαμε στη συνέχεια μια μεγάλη ευκαιρία με τον Γουνδουλάκη, δεν σκόραρε αλλά δεν πειράζει».

"Εφυγε" ο Κουμορτζί

Στο Ντουμπάι όπου προετοιμάζεται η εθνική Γκάνας για το Κόπα Αφρικά (του οποίου είναι οικοδέσποινα...) βρίσκεται από τη Κυριακή ο Μπερνάντ Κουμορτζί. Οι προσπάθειες των ανθρώπων του Πανιωνίου να αγωνιστεί, τουλάχιστον στο ματς με τον Ατρόμητο έπεσαν στο κενό, αφού αν ο Κουμορτζί δεν ήταν παρών σήμερα το πρωί στην έναρξη της προετοιμασίας θα υπήρχε τιμωρία τόσο για τον παίκτη, όσο και για τον Πανιώνιο. Πάντως η απουσία του Γκανέζου δεν φάνηκε καθόλου, αφού ο Φερνάντεζ ήταν σε εξαιρετική μέρα και οδήγησε τον Πανιώνιο σε σπουδαία εκτός έδρας νίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: