ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2008

Νίκη ίσον πρόκριση

Πανέτοιμος και δίχως αγωνιστικά προβλήματα ο Πανιώνιος On Telecoms ετοιμάζεται να υποδεχθεί το απόγευμα της Τρίτης 15 Ιανουαρίου την ισπανική Γκραν Κανάρια στο πλαίσιο της 9ης, προτελευταίας, αγωνιστικής της πρώτης φάσης του ULEB Cup με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα εξασφαλίσει την πρόκριση στους "32" της διοργάνωσης.
Οι κυανέρυθροι του Νέναντ Μάρκοβιτς επέστρεψαν τη Δευτέρα στις προπονήσεις με όλους τους παίκτες της ομάδας παρόντες. Στόχος του Πανιώνιος On Telecoms στο ματς που θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Ελληνικού στις 19.10 (ζωντανή μετάδοση από την ΕΤ-1) είναι φυσικά η νίκη που θα σφραγίσει το εισιτήριο της πρόκρισης στην επόμενη φάση. Αν η νίκη, δε, έρθει με διαφορά άνω των 9 πόντων τότε η ομάδα θα βρίσκεται αγκαλιά με την κατάκτηση της 1ης θέσης στον όμιλο που θα αποφέρει μία καλύτερη κλήρωση στη φάση των "32".
Η αποστολή της Γκραν Κανάρια έφτασε το απόγευμα της Δευτέρας στην Αθήνα προερχόμενη από ήττα 89-77 από τη Ρεάλ Μαδρίτης εκτός έδρας στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Λίγκας ACB. Πλέον η Γκραν Κανάρια βρίσκεται στην 11η θέση της βαθμολογίας με απολογισμό 7 νίκες και 10 ήττες. Τους πόντους της ισπανικής ομάδας σημείωσαν: Σαβάν 13, Ντάβιντ 2, Γκουέρα 17, Νόρις 13, Πέρεζ 6, Φρίλαντ 2, Μοράν 5, Κάνερ-Μέντλεϊ 8, Ινγκλις 6, Μπάλντο 5, Φερνάντεζ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: