ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2008

Λίνεν στο contra.gr: "Δεν υπάρχει πρόταση της Βέρντερ για Σπυρόπουλο"

Τις φήμες που θέλουν τον Πανιώνιο να έχει δεχθεί πρόταση από τη Βέρντερ Βρέμης για την απόκτηση του Νίκου Σπυρόπουλου διέψευσε με δηλώσεις του στο contra.gr ο Εβαλντ Λίνεν.
Συγκεκριμένα, δημοσιεύματα του Τύπου θέλουν την ομάδα της Βρέμης να καταθέτει πρόταση για τον διεθνή αριστερό μπακ, ωστόσο ο Γερμανός προπονητής του Πανιωνίου τόνισε πως δεν γνωρίζει κάτι τέτοιο, χωρίς φυσικά να κλείνει την πόρτα στο εξωτερικό σε περίπτωση που ενδιαφερθεί κάποιος σύλλογος για τον Σπυρόπουλο.
"Μέχρι χθες το βράδυ δεν υπήρχε πρόταση. Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζω τίποτα και δεν μπορώ να επιβεβαιώσω τίποτα", τόνισε χαρακτηριστικά στο contra.gr o Λίνεν για να προσθέσει: "Είναι γεγονός πως πρόκειται για έναν από τους καλύτερους παίκτες μας, ο οποίος καλείται συχνά στην Εθνική ομάδα. Αρα δεν μπορούμε να αποκλείσουμε πως κάποιοι ξένοι σύλλογοι ίσως ενδιαφερθούν για τον Σπυρόπουλο".
Αν σταθούμε στην τελευταία δήλωση του κ.Λίνεν και στο γεγονός πως ο τεχνικός των "κυανέρυθρων" γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις στη Γερμανία, δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να ενδιαφερθεί κάποια ομάδα από τη χώρα του που έχει πραγματικά την ανάγκη απόκτησης ενός αριστερού οπισθοφύλακα. Η γνώμη του Εβαλντ Λίνεν στη Γερμανία μετράει, οπότε σε περίπτωση πρότασης από σύλλογο του εξωτερικού -και δη από Γερμανία πλευρά- αυτό θα παίξει σημαντικό ρόλο.


Πηγή: www.contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: