ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2008

Πληροφορίες για μεταγραφές

ΝΤΙΝΟ ΣΕΡΕΜΕΤ: Πολύ δυνατά φαίνεται ότι μπαίνει η διοίκηση του Πανιωνίου στο μεταγραφικό γίγνεσθαι του 2008, καθώς δείχνει αποφασισμένη να ενισχύσει την «κυανέρυθρη» ομάδα σ’ όλες τις γραμμές. Ετσι καθώς η απόκτηση του επιθετικού Αντώνη Πετρόπουλου και του κεντρικού αμυντικού Θοδωρή Κουμπαρούλη από το Αιγάλεω έχει μπει στη τελική ευθεία, καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι ο Πανιώνιος θα προχωρήσει στην απόκτηση του 28άχρονου Σλοβένου γκολκίπερ της Καλλιθέας Ντίνο Σερεμέτ. Ο 28χρονος (16 Αυγούστου 1980) τερματοφύλακας, έχει εντοπιστεί από την περίοδο που ανήκε στην Κέρκυρα και η απόκτησή του θα δώσει λύση σε μια θέση που ο Πανιώνιος «πονάει» (τραυματίας ο Κρέσιτς, ασταθής ο Κένινγκ), όπως αποδείχθηκε (με τραγικά αποτελέσματα...) στο πρόσφατο ματς με τον ΟΦΗ.

Παράλληλα πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόθεση του Κωνσταντίνου Τσακίρη είναι να κλείσει από τώρα «πακέτο» (μαζί με τους Πετρόπουλο, Κουμπαρούλη) και τον Μπερνάντ Κουμορτζί, για τον οποίο όπως είναι γνωστό υπάρχει ρήτρα αγοράς το ερχόμενο καλοκαίρι. Επίσης με τον Πετρόπουλο φαίνεται ότι τα όποια εμπόδια υπήρχαν τις προηγούμενες μέρες ξεπερνιούνται και ο ταλαντούχος επιθετικός θα ντυθεί στα «κυανέρυθρα». Μάλιστα δεν αποκλείεται ο Πετρόπουλος να «πέσει στα βαθιά», καθώς πληροφορίες θέλουν την Γαλλική Λιλ να έχει κάνει προσφορά ύψους 2,5 εκατομμυρίων ευρώ για τον Ράφικ Τζιμπούρ. Αν η διοίκηση του Πανιωνίου αποφασίσει να δεχθεί τη πρόταση για τον Γαλλοαλγερινό στράικερ ο Πετρόπουλος θα είναι βασικός και αναντικατάστατος στην «κυανέρυθρη» ενδεκάδα.

Στο μέτωπο των «δοκιμών» ο Μεχμέτ Χετεμάι, αδερφός του Περπερίμ που ανήκει στην ΑΕΚ, συνεχίζει να προπονείται με τον Πανιώνιο, ενώ από χθες ο Εβαλντ Λίνεν θα έχει στις προπονήσεις τον 26άχρονο Πολωνό σεντερ μπακ Μάριο Μόγλιτς που αγωνιζόταν στην Αούστρια Λουστενάου και το νεαρό γκολκίπερ Αλέξανδρο Μπούσιο.

ΝΤΑΡΙΟ ΦΕΡΝΑΝΤΕΖ: Σε ότι αφορά τις... αποχωρήσεις ήδη παρελθόν αποτελεί ο Γιόζεφ Γκασπάρ, ενώ οι Ρουμάνοι επιμένουν ότι ο Ντάριο Φερνάντεζ θα συνεχίσει τη καριέρα του στη Στεάουα Βουκουρεστίου. Μάλιστα όπως αναφέρουν πληροφορίες ο Αργεντινός μέσος θα αναχωρήσει σήμερα για το Βουκουρέστι μαζί με τον αθλητικό διευθυντή της ΠΑΕ, Γιώργο Τσέλιο για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής που θα φτάσει τις 700.000 ευρώ.

ΝΙΚΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: Μπορεί ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Πανιώνιος Κωνσταντίνος Τσακίρης να έχει δηλώσει κατ’ επανάληψη ότι δεν προτίθεται να πουλήσει παίκτη της ομάδας του σε ελληνικό σύλλογο, αφήνοντας όμως ανοικτό παράθυρο για μεταγραφή σε ομάδα του εξωτερικού. Φαίνεται λοιπόν ότι δεν είναι μακριά η στιγμή που ο Κ. Τσακίρης θα κληθεί να εξετάσει πρόταση μεταγραφής για τον Σπυρόπουλο. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές στα γραφεία της ΠΑΕ Πανιώνιος υπάρχουν προτάσεις για τον Νίκο Σπυρόπουλο, τόσο από ομάδα της Αγγλικής Πρέμιερ Λιγκ, αλλά και της Μπουντεσλίγα (οι πληροφορίες θέλουν την Βέρντερ Βρέμης να ενδιαφέρεται για τον διεθνή αμυντικό του Πανιωνίου).

Ισως γι’ αυτό δεν είναι τυχαίο ότι ο νεαρός διεθνής (με την Εθνική Νέων) αριστεροπόδαρος αμυντικός Βαγγέλης Γαλάνης, που είχε δοθεί «δανεικός» στον Α. Ο. Χανίων ειδοποιήθηκε από τους παράγοντες του Πανιωνίου να μείνει στην Αθήνα, καθώς θα κινηθούν οι διαδικασίες για «σπάσιμο» του δανεισμού του στην ομάδα της Κρήτης.

Αυτά έγραψα στο Derby Πέμπτη και Παρασκευή. "Φρέσκο" ρεπορταζ αναφέρει ότι η πρόταση για Τζιμπούρ θα απορριφθεί καθώς ΚΑΙ ο παίκτης θέλει να μείνει στην ομάδα. Ετσι ο Τσακίρης θα κινηθεί, πιθανότατα, για νέο συμβόλαιο. Οσο για την περίπτωση Σπυρόπουλου, αν δεν υπάρξει εξαιρετική πρόταση στον Πανιώνιο (σωστά...) σκέπτονται ότι έρχεται το ευρω της Αυστρίας όπου ο Σπυρόπουλος θα βρίσκεται με την Εθνική Ελλάδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: