ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2008

Μπράβο Εβαλντ Λίνεν

Επρεπε να γίνουμε "μαλλιά - κουβάρια", για να καταλάβει ο αγαπητός Εβαλντ Λίνεν ότι έπρεπε να αναλάβει το μερίδιο της ευθύνης που του αναλογεί για την κατάσταση που επικρατεί στον σύλλογο, ενώ προς τιμή του παραδέχθηκε ότι μίλησε άσχημα για τους φιλάθλους (που κάκιστα βεβαίως...) έβριζαν μετά την ήττα από τον ΟΦΗ. Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου ο Εβαλντ τόνισε: "Αν δούμε τα δώρα που κάναμε στους αντιπάλους, φταίω και εγώ ως πρώτος προπονητής. Πολλές φορές ρωτάω τον εαυτό μου μετά από ένα παιχνίδι αν θα μπορούσα να κάνω κάτι διαφορετικό, όπως στο παιχνίδι με την Μπορντό. Όλοι κάνουμε λάθη. Ποτέ δεν θα αποφύγουμε τα λάθη αλλά πρέπει να μάθουμε από αυτά και να τα διορθώσουμε".

Σχετικά εξάλλου με όσα συνέβησαν στο τελευταίο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, ο Έβαλντ Λίνεν, είπε: "Το ποδόσφαιρο προσφέρει πολλές συγκινήσεις, είναι συναισθηματικοί οι φίλαθλοι. Για μένα είναι σημαντικό να συγκεντρωθούμε στην δουλειά μας και να μειώσουμε τα λάθη μας. Ο βοηθός μου έκανε λάθος στην προσπάθεια του να με υπερασπιστεί και θα το πληρώσει. Δεν θα είναι στον πάγκο στα δύο επόμενα παιχνίδια.

Δεν ήταν επαγγελματική συμπεριφορά. Εμείς πρέπει να δίνουμε το καλό παράδειγμα και αυτό θα κάνουμε στο μέλλον. Πρέπει να μάθουμε από αυτό όπως και οι παίκτες όσον αφορά στη συμπεριφορά τους απέναντι σε αντιπάλους, τους διαιτητές ή τους οπαδούς.

Πρέπει να είμαστε επαγγελματίες και να ελέγχουμε τις αντιδράσεις μας. Αν οποιοσδήποτε θίχτηκε από τη συμπεριφορά αυτή, ζητάμε συγνώμη γι' αυτό. Εφόσον θέλουμε να έχουν σωστή συμπεριφορά οι οπαδοί μας, πρέπει πρώτα εμείς να έχουμε καλή συμπεριφορά".

Τέλος ο Έβαλντ Λίνεν διέψευσε ότι θα αποχωρήσουν από τους Νεοσμυρνιώτες οι Πλετς και Κένινγκ ενώ για τα μετεγγραφικά, παρουσιάστηκε θετικός για τον Μεχμέτ Χετεμάι που δοκιμάζεται τις τελευταίες μέρες.

"Πρώτα απ΄όλα νομίζω ότι δεν μιλάμε για κρίση. Αν σκοράραμε νωρίτερα με τον ΟΦΗ και εκμεταλλευόμασταν τις ευκαιρίες που είχαμε, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Κάναμε δώρο το πρώτο γκολ. Αν ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος θα μιλάγαμε για κρίση. Στο πρώτο ημίχρονο είχε μία ευκαιρία. Το πρόβλημα που πρέπει να λύσουμε είναι να εκμεταλλευόμαστε τις ευκαιρίες που δημιουργούμε", τόνισε αρχικά και πρόσθεσε: "Αναλύοντας το παιχνίδι κοιτάω αν αμυνόμασταν ή αν ήμασταν καλά στην επίθεση. Τα αποτελέσματα είναι σημαντικά και τα θέλουμε. Δεν είναι κρίση, δεν είναι ότι δεν παίζουμε καλά. Στο τέλος δεν πρόκειται για την ποιότητα του παιχνιδιού αλλά τα απίστευτα λάθη μας και η μη αξιοποίηση των ευκαιριών".

Δεν υπάρχουν σχόλια: