ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2008

Από την Πλατεία στο Ελληνικό...

Σε ρυθμούς ULEB Cup βρίσκεται όλος ο μηχανισμός της ΚΑΕ Πανιώνιος On Telecoms δύο εικοσιτετράωρα πριν την πρώτη αναμέτρηση με την Παμέσα Βαλένθια για τη φάση των "32" της διοργάνωσης. Η ΚΑΕ έχει ναυλώσει πούλμαν για τη μεταφορά των φιλάθλων της ομάδας από την κεντρική πλατεία της Νέας Σμύρνης στο γήπεδο του Ελληνικού το απόγευμα της Τρίτης 19 Φεβρουαρίου!
Οι παίκτες της ομάδας μετά την πρωϊνή ξεκούραση την Κυριακή ύστερα από τον θρίαμβο με 95-67 επί της Ολυμπιάδας Πατρών στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Α1 επιστρέφουν το απόγευμα στις προπονήσεις και στην τελική ευθεία της προετοιμασίας για το μεγάλο ματς κόντρα στην ισπανική Παμέσα Βαλένθια του Φώτη Κατσικάρη (προπονητής) και του πρώην κυανέρυθρου αμερικανού Ρούμπεν Ντάγκλας.
Ο προπονητής της ομάδας Νέναντ Μάρκοβιτς θα έχει στη διάθεσή του και τον Νίκο Αγγελόπουλο που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού και υπολογίζεται για την αναμέτρηση με την ισπανική ομάδα. Η αποστολή της Παμέσα αναμένεται το μεσημέρι της Δευτέρας στην Αθήνα και θα πραγματοποιήσει την πρώτη της προπόνηση στην κεντρική σάλα του γηπέδου του Ελληνικού το απόγευμα της Δευτέρας (19.30-21.30).

Με πούλμαν στο γήπεδο


Η ΚΑΕ Πανιώνιος On Telecoms σε μία προσπάθεια να συμβάλει στη μετακίνηση των φιλάθλων της ομάδας στο γήπεδο του Ελληνικού για τον κρισιμότατο αγώνα με την Παμέσα Βαλένθια έχει ναυλώσει πούλμαν τα οποία θα αναχωρήσουν από την πλατεία της Νέας Σμύρνης λίγες ώρες πριν το τζάμπολ της αναμέτρησης που έχει ορισθεί για τις 19.10 (τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΤ-1). Οι ενδιαφερόμενοι θα πληροφορηθούν μέσα από την ιστοσελίδα της ΚΑΕ και από τα ΜΜΕ για την ακριβή ώρα αναχώρησης των πούλμαν τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: