ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2008

10-15 μέρες "εκτός" ο Πλασκόνι

Την ώρα που ο Πάβελ Πλασκόνι έδειχνε να ετοιμάζεται για να ξεκινήσει για πρώτη φορά στην ενδεκάδα του Πανιωνίου στο παιχνίδι της Κυριακής με την Ξάνθη, στάθηκε άτυχος. Ο Λευκορώσος αμυντικός αποχώρησε από την χθεσινή προπόνηση με θλάση στον δικέφαλο, με αποτέλεσμα ο Έβαλντ Λίνεν πλέον να "πονοκεφαλιάζει" με τις λύσεις που έχει στην άμυνα μιάς και προόριζε τον Πλασκόνι ως αντικαταστάτη του Σεκού Μπερτέ.
Ο Λευκορώσος αμυντικός υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία που έδειξε ότι πρόβλημα θα αφήσει τον Πλασκόνι περίπου 10 με 15 μέρες εκτός αγωνιστικής δράσης.
Ετσι προβάδισμα για την αρχική ενδεκάδα στο κυριακάτικο ματς με την Ξάνθη παίρνει ο Μεχμέτ Χετεμάι, καθώς ο Ιβιτσα Μαϊστόροβιτς θα καλύψει για μια ακόμη αγωνιστική το δεξιό άκρο της «κυανέρυθρης» άμυνας, αφού ο Γιάννης Μανιάτης εκτίει τη δεύτερη αγωνιστική της ποινής του.
Στον αντίποδα ευχάριστα είναι τα νέα για τον Λουίς Λουρένσο ο οποίος προπονείται χωρίς να νιώθει ενοχλήσεις και έται έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους. Ο Πορτογάλος δείχνει μεγάλη διάθεση μετά τον σοβαρό τραυματισμό του που τον έχει κρατήσει εκτός δράσης μετά το παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Δεν υπάρχουν σχόλια: