ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2008

Αίσθηση σε όλη την Ευρώπη

Αίσθηση σε όλη την Ευρώπη προκάλεσε η μεγάλη νίκη του Πανιώνιος On Telecoms επί της ισπανικής Παμέσα Βαλένθια στον πρώτο αγώνα της φάσης των "32" του ULEB Cup. Οι ισπανικές εφημερίδες έβγαλαν το καπέλο στην ομάδα του Νέναντ Μάρκοβιτς για την εμφάνισή της και την έχρισαν φαβορί για την πρόκριση.

Η μεγαλύτερη σε κυκλοφορία αθλητική εφημερίδα της χώρας "Marca" είχε τίτλο "Η Βαλένθια δυσκόλεψε τη ζωή της στην Αθήνα" ανέφεροντας πως "στα τελευταία λεπτά η ελληνική ομάδα έπαιξε πολύ πιο έξυπνα και πήρε τη διαφορά πόντων που ήθελε και την οποία μπορεί να υπερασπιστεί στη ρεβάνς της Βαλένθια".

Η εφημερίδα "As" είχε τίτλο "Η Βαλένθια συνεχίζει να μη σηκώνει κεφάλι", αναφέροντας πως "οι ψηλοί του Πανιώνιου έκαναν εξαιρετική δουλειά παίζοντας πολύ έξυπνα και αποτελεσματικά" και πως "η ελληνική ομάδα αντέδρασε σωστά όταν η διαφορά μειώθηκε στους 4 πόντους στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου".

Η τοπική εφημερίδα της Βαλένθια "Las Provincias" είχε τίτλο "Πέντε λεπτά καταστροφής και ένα σερί 17-0 του Πανιώνιου στο πρώτο δεκάλεπτο βούλιαξαν τη Βαλένθια".

Δεν υπάρχουν σχόλια: