ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2008

Η πίττα του τμήματος Σκακιού




Μέσα σε ζεστό κλίμα και με την παρουσία δεκάδων γονέων αθλητών του τμήματος,φίλων και προσκεκλημένων πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 2/2 στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Γυμνασίου η ετήσια κοπή της πίττας του τμήματος.

Η εκκίνηση της εκδήλωσης δόθηκε με μικρή εισαγωγή για την πορεία και τα πεπραγμένα της περασμένης χρονιάς και ακολούθησαν οι καθιερωμένες πλέον απονομές σε πρόσωπα του Σκακιστικού χώρου με σημαντική παρουσία και επιτυχίες. Προσκεκλημένοι και τιμηθέντες οι Οδ. Βαζελάκης για την τεράστια προσφορά του στο Σκάκι και Σπατιώτης Θεόδωρος για την πολύτιμη συμπαράσταση του, ακολούθως αθλητές του Συλλόγου για τις επιτυχίες τους τόσο αγωνιστικά όσο και σε άλλους τομείς όπως οι Πανεπιστημιακές Σπουδές. Η ωραία βραδιά έκλεισε με τον αγώνα που έδωσε ο GM Γιάννης Νικολαίδης που είναι άλλωστε και προπονητής μας. Το παρών έδωσε εκ μέρους της Διοίκησης ο κ. Κασιμάτης Αλέξανδρος που παρεβρέθηκε και στο εορταστικό τραπέζι που ακολούθησε.

Την Κυριακή 3/2 συνεχίστηκαν οι αγώνες στους θεσμούς κάτω των 16,12 όπου ανεκόπη η νικηφόρα πορεία μας αφού ηττηθήκαμε με σκορ 3-1 απο τις αντίστοιχες ομάδες του Φυσιολάτρη Νίκαιας, ενώ η Β΄ομάδα <12>

Δεν υπάρχουν σχόλια: