ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2008

Συνέντευξη Τύπου Εβαλντ Λίνεν

Εύκολο πρόγραμμα;

Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια, στόχος μας είναι να κερδίζουμε κάθε αγώνα. Πρωτίστως πρέπει να έχουμε όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεση μας και να μην έχουμε απουσίες βασικών. Τον τελευταίο ενάμιση μήνα αγωνιστήκαμε χωρίς τον Τζιμπούρ, σε κάποια παιχνίδια χωρίς τον Χούτο, τώρα θα απουσιάσουν οι Μανιάτης και Φερνάντεζ. Ο Εργοτέλης μπορεί να βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα όμως στα τελευταία παιχνίδια (σ.σ. Ολυμπιακό, Άρη, Καλαμαριά) έχει αποδώσει καλό ποδόσφαιρο. Αυτή η ομάδα παλεύει για τη σωτηρία της και οι ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη θα τα δώσουν όλα μέσα στο γήπεδο. Για να είμαστε επιτυχημένοι, θα πρέπει να δώσουμε το 150% των δυνατοτήτων μας.

Στατιστική

Από τη στατιστική μπορείς βγάλεις κάποια ενδιαφέροντα συμπεράσματα όμως με τη στατιστική δεν μπορείς να κερδίσεις κανένα αγώνα. Είναι χρήσιμο να δεις πόσες σέντρες δημιουργείς από αριστερά και πόσες από δεξιά αλλά αν δεν έχεις κάποιο ποδοσφαιριστή να μετουσιώσει τη σέντρα σε γκολ, δεν έχει καμία απολύτως σημασία.

Τραυματισμοί

Ο Λουρένσο θα μπει σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων σε 1-2 εβδομάδες, πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Οι Κουμπαρούλης και Τζαβέλλας ίσως και σήμερα ή το αργότερο στην αρχή της επόμενης εβδομάδας θα μπουν σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων. Οι τραυματισμοί των Γκιτσάλη και Ταμπάση είναι πιο επικίνδυνη και θα χρειαστούν λίγο χρόνο ακόμα. Ο Ντελούρα δεν θεωρώ ότι θα είναι σε θέση να μας βοηθήσει στο φετινό Πρωτάθλημα.
Ο Πανιώνιος αντιμέτωπος με κλειστές άμυνες

Δεν έχουμε πρόβλημα όταν αγωνιζόμαστε με ομάδες που έχουν κλειστές άμυνες. Πρόβλημα έχουμε όταν κάνουμε λάθη στην άμυνα και δεν τελειώνουμε τις φάσεις όπως στους αγώνες με τον ΟΦΗ και τον Άρη. Την Κυριακή θα κυνηγήσουμε ένα γρήγορο γκολ αλλά ακόμα και αν δεν το πετύχουμε θα είμαστε υπομονετικοί και συγκεντρωμένοι.

Νέα συμβόλαια σε Φερνάντεζ και Κουτσόπουλο

Είναι πολύ σημαντικό να διατηρούμε ισορροπία μεταξύ νέων και έμπειρων ποδοσφαιριστών. Κι ο Βαγγέλης και ο Ντάριο είναι στους ποδοσφαιριστές που διαθέτουν μεγάλη εμπειρία και είναι πολύ καλό για την ομάδα ότι ανανέωσαν τα συμβόλαια τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: