ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2008

Η συνέντευξη Τύπου του Εβαλντ Λίνεν

Σε αρκετά ζητήματα αναφέρθηκε στην σημερινή συνέντευξη Τύπου ο Έβαλντ Λίνεν, αναλυτικά:

Μεταγραφές
Ο Ντιαβαρά είναι ένας πολύ έμπειρος ποδοσφαιριστής με μεγάλη θητεία στο γαλλικό Πρωτάθλημα. Είναι σε επίπεδο που μπορεί να μας βοηθήσει άμεσα και να αντικαταστήσει τον Μαρσέλο Πλετς.
Ο Χετεμάι είναι νεαρός ποδοσφαιριστής αλλά θεωρώ πως είναι μεγάλο ταλέντο, είναι δυναμικός ειδικά στις φάσεις σώμα με σώμα, επίσης είναι πολύ καλός στο ψηλό παιχνίδι.
Η άλλη μεταγραφή, ο Πάβελ Πλασκοννι είναι και αυτός σχετικά νέος (23 ετών), από πέρυσι είναι μέλος της Εθνικής Λευκορωσίας που διαθέτει κάποιους πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και θεωρώ πως αυτό είναι ενδεικτικό της ποιότητάς που διαθέτει.
Τον Γιώργο Τζαβέλα τον παρακολουθούμε από πέρυσι και με την Εθνική αλλά και στους αγώνες που έδωσε με τα χρώματα της Κέρκυρας. Είναι βασικός μέλος της Εθνικής Ελπίδων και είναι από τους ποδοσφαιριστές που θα αποκτούσαμε σίγουρα το καλοκαίρι. Η αποχώρηση του Νίκου Σπυρόπουλου απλά άλλαξε τα δεδομένα και για αυτό αποκτήθηκε τώρα.

Επιθετικοί Πανιωνίου
Ο Ντελούρα δεν πιστεύω ότι θα είναι σε θέση να μας βοηθήσει την φετινή περίοδο. Ενώ ο Λουρένσο επέστρεψε από την Πορτογαλία και ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα. Οι εκτιμήσεις των ιατρών της ομάδας κάνουν λόγο για επιστροφή του σε κανονικές προπονήσεις σε 4-5 εβδομάδες, όμως σε τέτοιες περιπτώσεις δεν μπορείς να κάνεις προβλέψεις. Πρέπει να περιμένουμε για να δούμε πότε θα επιστρέψει ο Λούις.
Η ομάδα αποφάσισε να μην ενισχυθεί με άλλους επιθετικούς ποδοσφαιριστές, αφενός διότι κινούμαστε βάσει ενός δεδομένου προϋπολογισμού, αφετέρου δε διότι εμπιστευόμαστε τους ποδοσφαιριστές που έχουμε στο ρόστερ μας. Ακόμα και αν παίζουμε με 2 επιθετικούς τους Χούτο και Τζιμπουρ, θα έχουμε ως εναλλακτικές τους Σιαλμά, Αραβίδη, Γουνδουλάκη και Καπετάνο, ο οποίος στις δύο τελευταίες συμμετοχές έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει.
Δανεικοί
Εξετάζουμε το ενδεχόμενο να παραχωρήσουμε κάποιο/ους ποδοσφαιριστές αλλά ακόμα δεν είναι τίποτα 100% σίγουρο. Ο Κόντης μπορεί να παραχωρηθεί σε ομάδα Β Εθνικής για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Το ματς με την ΑΕΚ
Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου αν και κυριαρχήσαμε το παιχνίδι χάσαμε 0-3. Έτσι έχει συμβεί και σε άλλους αγώνες. Όταν η ομάδα πιστεύει στις δυνατότητες της, ότι μπορεί να αποδώσει καλό ποδόσφαιρο και να κερδίσει αλλά δεν σημειώνει κάποιο τέρμα, τότε υπάρχει πρόβλημα. Πέρυσι, ειδικά στον πρώτο γύρο, το βασικό μας μέλημα ήταν η άμυνα και η ομάδα έπαιζε περισσότερο με κόντρα επιθέσεις. Πλέον δεν ισχύει αυτό, μπορούμε να αποδίδουμε καλό ποδόσφαιρο και να δημιουργούμε φάσεις και γκολ.
Η ΑΕΚ διαθέτει πολύ καλή επιθετική γραμμή, ο Μπλάνκο έχει σημειώσει 12 τέρματα στο Πρωτάθλημα της Super League, ο Λυμπερόπουλος είναι ένας ποδοσφαιριστής με πολύ καλή τεχνική κατάρτιση και καλός στο ψηλό παιχνίδι, αλλά και ο Ριβάλντο ο οποίος είναι πολύ επικίνδυνος στις στημένες φάσεις.
Το αν θα βασιστώ στους καινούργιους ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου είναι κάτι που δεν έχω αποφασίσει ακόμα, θα φανεί στις δύο τελευταίες προπονήσεις.

Κλήση Μάκου στην Εθνική Oμάδα

Ο Άκης από πέρυσι έχει δείξει ότι είναι σε πολύ καλό δρόμο. Η κλήση του στην Εθνική ομάδα δεν σημαίνει ότι θα αγωνιστεί ή ότι θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για το Euro 2008, όμως είναι μία επιβεβαίωση των προσπαθειών του. Ακόμα πιστεύω ότι αυτή η κλήση θα του δώσει μεγαλύτερο κίνητρο για περισσότερη δουλειά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: