ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2008

Η Βαλένθια μπορεί να περιμένει...

Mάτια μόνο για την... ΑΕΚ έχουν οι παίκτες του Πανιώνιος On Telecoms που ολοκλήρωσαν το απόγευμα της Παρασκευής την προετοιμασία τους για το αθηναϊκό ντέρμπι στο ΟΑΚΑ. Ο Νέναντ Μάρκοβιτς υπολογίζει σε όλους τους παίκτες πλην των τραυματιών Αγγελόπουλου και Σιγκούνα.
Οι κυανέρυθροι επιδόθηκαν σε... βιντεοθεραπεία στο πρώτο μέρος της προπόνησης της Παρασκευής και στη συνέχεια ολοκλήρωσαν το πρόγραμμά τους δηλώνοντας πανέτοιμοι για το ντέρμπι με την ΑΕΚ από το αποτέλεσμα του οποίου θα κριθούν πάρα πολλά όσον αφορά στην πορεία της ομάδας και τη διεκδίκηση της 3ης θέσης της βαθμολογίας της Α1.
"Η ΑΕΚ θα παρουσιασθεί σαφώς ανώτερη σε σχέση με τον αγώνα του πρώτου γύρου", υποστήριξε ο "δήμιος" της ΑΕΚ στο ματς του Ελληνικού Μπραντ Νιούλεϊ ο οποίος σε εκείνο το ματς είχε σημειώσει ρεκόρ στην ιστορία της Α1 με 8/8 τρίποντα. "Ο αντίπαλός μας διεκδικεί πλέον μία θέση στην πρώτη 4αδα της βαθμολογίας αφού βρίσκεται σε καλή κατάσταση μετρώντας 5 συνεχόμενες νίκες. Εμείς θα πρέπει να παρουσιασθούμε συγκεντρωμένοι και στα 40 λεπτά του αγώνα για να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις και να πάρουμε τη νίκη", πρόσθεσε ο Αυστραλός φόργουορντ ο οποίος δεν σκέφτεται καθόλου τη ρεβάνς με την Παμέσα Βαλένθια για το ULEB Cup. "Το ματς αυτό μπορεί να περιμένει. Θα έχουμε τέσσερις μέρες μπροστά μας για να το σκεφτούμε. Προέχει όμως η ΑΕΚ", τόνισε χαρακτηριστικά ο Νιούλεϊ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: