ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2008

Δραστηριότητες τμήματος στίβου

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΑΘΛΗΤΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Με έξοδα του ΣΕΓΑΣ αναχώρησαν το Σάββατο 9/2/2008 οι επίλεκτοι αθλητές μας και μέλη της Εθνικής Ομάδας Νακόπουλος Κων/νος και Αναστασίου Κων/νος για το Potsefstroom της Νότιας Αφρικής. Η προετοιμασία θα διαρκέσει ένα μήνα και οι συνθήκες αυτή τη περίοδο είναι ιδανικές.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΩΜΑΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ

Για τα Τρίκαλα θα αναχωρήσουν το Σάββατο 16/2/2008 οι αθλητές και οι αθλήτριες του συλλόγου μας, όπου θα συμμετάσχουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου που θα διεξαχθεί στην Πηγή Τρικάλων στις 17/2/2008. Οι αθλητές και οι αθλήτριες που προκρίθηκαν για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου είναι οι εξής:
Μαυροειδέας Ηλία, Τζαμτζή Δέσποινα, Πολιός Βασίλης, Σόκολι Βιολέτα, Προεστάκης Βαγγέλης, Λουτριώτη Δέσποινα, Τσαϊα Εμμανουήλ, Πατρικέλη Κων/να, Σελμάνι Τζίνο, Λουκάκη Δέσποινα, Κουντούρης Δημήτρης, Λασκαρίδη Λουκία.
Προπονητές: Παππάς Μάρκος, Κασσιανός Μάριος.
Αρχηγός αποστολής: Γιάννης Αναστασίου, Έφορος Στίβου

ΔΙΕΘΝΕΣ MEETING «ΑΘΗΝΑ 2008»

Κατά τη διάρκεια της έναρξης του Διεθνές Meeting «Αθήνα 2008» που διοργάνωσε ο ΣΕΓΑΣ στο κλειστό Γυμναστήριο Παιανίας, συμμετείχαν με μεγάλη επιτυχία επιλεγμένοι αθλητές του συλλόγου μας στις κατηγορίες ΠΠ/ΠΚΒ και ΜΙΝΙ ΠΠ/ΠΚ. Οι μικροί μας αθλητές έλαβαν τις παρακάτω θέσεις:

60μ ΠΠΒ Μητσογιάννης Ηλίας 2η θέση
60μ ΠΚΒ Βενιέρη Παναγιώτα 2η θέση
50μ ΜΙΝΙ ΠΠ Κωνσταντόπουλος Δημήτρης 2η θέση
1000μ ΜΙΝΙ ΠΠ Μαστοράκης Σταύρος 4η θέση
1000μ ΠΚΒ Κοκκαλιάρη Μυρτώ 6η θέση

Δεν υπάρχουν σχόλια: