ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2008

Σκάκι: Σχολικό Πρωτ/μα Νότιων Προαστίων 2008

Το Σάββατο 16/2 στο 1ο Γυμνάσιο Ν.Σμύρνης διοργανώσαμε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τον προκριματικό γύρο του Σχολικού Πρωτ/τος Νότιας Περιφέρειας Αττικής. Πρόκειται για την μαζικότερη σκακιστική εκδήλωση που φέτος συγκέντρωσε 300 μαθητές από τα Σχολεία των Νοτίων Προαστίων. Μετά τα περσινή εμπειρία φέτος η διοργάνωση ολόκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία χωρίς καθυστερήσεις η άλλα προβλήματα. Μάλιστα φέτος είχε ενταχθεί στο Περιφερειακό και το Σχολικό Νέας Σμύρνης. Δόθηκαν μετάλλια στους νικητές όλων των κατηγοριών και ξεχωριστές βραβεύσεις στους μαθητές της Νέας Σμύρνης και ανακοινώθηκαν οι προκρίσεις 56 τον αριθμό για τα τελικά του Σχολικού Αττικής στις 2 Μαρτίου. Αναλυτικά οι τελικές βαθμολογίες και προκρίσεις αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα http://www.essnachess.gr/.

Όλοι οι μαθητές-αθλητές μας είχαν πολύ καλή παρουσία ειδικότερα προκρίσεις πέτυχαν στην Α΄ Δημοτικού ο Δ. Κουκάκης πρώτευσε με 5 βαθμούς σε ισάριθμους αγώνες,ο Σ. Κολυδάς από τα νήπια (αγωνίστηκαν με την Α΄ Δημοτικού !) με 3 βαθμούς, Θ. Ευσταθίου 2η θέση με 4,5 βαθμούς & Γ. Γιατράκος 3η με 4 βαθμούςστην Δ΄ (προκρίθηκαν), Παπαδόπουλος Π. 1η θέση με 5 βαθμούς & Β. Αρναούτογλου 2η με 4 βαθμούς στην ΣΤ΄ (προκρίθηκαν) και τέλος η Ελένη Γερασούδη 1η με 5 βαθμούς στην Α΄ Γυμνασίου.

Το κόστος της διοργάνωσης καλύφθηκε εξ ολοκλήρου από την χορηγία της εταιρίας Kinder & Nutella χωρίς καμία επιβάρυνση στον προυπολογισμό του τμήματος.Αυτό αποτελεί πολύ μεγαλύτερη επιτυχία για ένα τμήμα (που παρά το μικρό του συγκριτικά μέγεθος) προσπαθεί να στηριχθεί στις δικές του δυνάμεις, πολύ περισσότερο μάλιστα στους δικούς του ανθρώπους που συνδράμουν με κάθε τρόπο την προσπάθειας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: