ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

Δεν θέλουμε τη ψήφο σας. Tα χρήματα μας θέλουμε...

Το χειρότερο πράγμα στη ζωή είναι οι... τσάμπα μάγκες. Αυτοί που συνήθως ζουν σε βάρος των υπολοίπων και ταυτόχρονα το "παίζουν" "μάγκες" και... υπεράνω! Κάπως έτσι ζούσαν πολλοί (εκατομμύρια ίσως...) Ελληνες και φτάσαμε στην κηδεμονία από Ε.Ε. & Δ.Ν.Τ. Στα ποδοσφαιρικά πράγματα μια τέτοια περίπτωση είναι οι διοικούντες της Αεκ (και αυτοί που την υποστηρίζουν...). Κλασσική περίπτωση "τζάμπα μάγκα" το πρωτοσέλιδο της Score Live που επιβραβεύει τον κύριο Αδαμίδη που δεν ψήφισε τον Κων. Τσακίρη για πρόεδρο της Σούπερ Λίγκ. Βέβαια η αγαπητή εφημερίδα δεν ενημερώνει τους φίλους της Αεκ ποιον (και με ποιους τάχθηκε ο κύριος Αδαμίδης στη ψηφοφορία...) γιατί πως να δικαιολογήσει ότι πήγε με τον Θανάση Κανελλόπουλο (τον άνθρωπο που ηγήθηκε της ΕΠΑΕ στην παντοκρατορία Κόκκαλη. Αλήθεια η Αεκ δεν "φώναζε" εκείνη την εποχή ότι την αδικούσαν;), τον οποίο στηρίζει ο Αχιλλέας Μπέος, ο Χρήστος Πανόπουλος, ο Αρης και φυσικά ο αντικαταστάτης του Κόκκαλη στον ΟΣΦΠ κ. Μαρινάκης. Κανένα πρόβλημα. Ο καθένας επιλέγει τους φίλους & συμμάχους του. Προφανώς ο εκ Λονδίνου ορμώμενος κ. Αδαμίδης ταιριάζει περισσότερο με τον Αχ Μπέο, τον Χρ. Πανόπουλο, τον κ. Κόντη (το Αρη) και φυσικά και τον κύριο Μαρινάκη που θέλει ο ΟΣΦΠ να ανακτήσει τα ηνία σε Σούπερ Λιγκ και διαιτησία. Μπράβο κύριε Αδαμίδη. Μπράβο!
Ομως εμάς λίγο μας ενδιαφέρει ποιον θέλει για πρόεδρο ο κ. Αδαμίδης, η Αεκ και η Score Live, εκείνο που μας ενδιαφέρει είναι 20 Ιουλίου να καταθέσετε τα 500.000 ευρώ που μας οφείλετε από τις 5 χρεωστούμενες δόσεις για τη μεταγραφή του Τζεμπούρ και φυσικά να ετοιμάζετε και τη δόση για τον Μάκο που πρέπει να πληρώσετε τον Αύγουστο.
Γιατί έχετε κάθε δικαίωμα να επιλέγετε τον εκλεκτό του Ολυμπιακού (Πειραιώς και Βόλου) για πρόεδρο της Σούπερ Λιγκ, δεν έχετε κανένα δικαίωμα να "πουλάτε" μαγκιά όταν χρωστάτε πέντε δόσεις για μια μεταγραφή που έγινε πριν από τρια χρόνια!

Δεν υπάρχουν σχόλια: