ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

Θετικά σημάδια...

Πολύ καλές εντυπώσεις άφησε ο Πανιώνιος στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι του επί ουγγρικού εδάφους, καθώς επικράτησε της Χόνβεντ με σκορ 3-1. Οι «κυανέρυθροι», απέναντι σε μια πιο έτοιμη ομάδα- οι Ούγγροι σε 15 μέρες ξεκινάνε τις επίσημες υποχρεώσεις τους- έδειξαν αρκετά καλά στοιχεία και ικανοποίησαν τον προπονητή της ομάδας, Μίκαελ Στόρε.

Το σκορ άνοιξε ο υπό δοκιμήν Ράντσφορντ Οσέι στο 19’ μετά από ασίστ του Μπάλαμπαν. Ο Γκανέζος επιθετικός έχει δείξει αρκετά καλά στοιχεία και κατά πάσα πιθανότητα θα αποκτηθεί. Το δεύτερο τέρμα των Νεοσμυρνιωτών σημείωσε στο 55’ ο Κούκετς με δυνατό σουτ από τα 15 μέτρα, ενώ το τρίτο γκολ της ομάδα του Στόρε πέτυχε με σουτ ο Βασίλης Σκούρτης. Ενδιάμεσα η Χόνβεντ είχε μειώσει σε 2-1 με γκολ του Στόκιτς.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: A' Ημιχρονο: Μάχο, Γιόνσον, Κοντοές, Λάτκα, Τσότσαλιτς, Μανιάτης, Πούπο, Κουμορτζί,Γουνδουλάκης, Μπάλαμπαν, Οσέι. Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Μάχο (70’ Παναγόπουλος), Κοντοές (80’ Κούρντι), Αράπι, Σιόβας, Ομο, Αναστασόπουλος, Μανιάτης (64’ Σάμαρης), Κουμορτζί (60 Κολοβός), Μπάλαμπαν (60’ Σκούρτης), Κούκετς, Οσέι (73’ Κοντοχρήστος).

*** Την Παρασκευή 23 Ιουλίου ο Πανιώνιος θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα Τρίπολης σε φιλικό αγώνα που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης. Οι δύο ομάδες έχουν συμφωνήσει να δώσουν και έτερο φιλικό μεταξύ τους στην Τρίπολη στις 5 Αυγούστου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: