ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Απορρίψεων το ανάγνωσμα...

Δεν κάνει για τον Πανιώνιο, αλλά κάνει για τον Παναθηναϊκό. Τυχαίο; Δε νομίζω!

Είχα γράψει πριν από λίγες μέρες ότι οι ιθύνοντες του Πανιώνιου (λέγε με Μπάνκτσμπο...) απέρριψαν τον νεαρό επιθετικό (που έμεινε ελεύθερος από τον Ηρακλή) Γιάντση (αφού είχαν απορρίψει τον Τσέζαρεκ, τον Καρντόσο και είχαν διώξει το Νικολάου....). Σήμερα ένα... πουλάκι (ξένο, ξενιτεμένο...) που σφύριξει ότι ο πρώτος παίκτης που είχε απορριφθεί από τον παντογνώστη Γιένς Μπανκτσμπο ήταν ο... Γιώργος Ιωαννίδης!!! Ναι, ναι αυτός ο... "άσχετος" που πήγε στον Παναθηναϊκό, αφού έμεινε ελεύθερος (άρα τσάμπα...) από τον Ηρακλή. Μάλιστα η απόρριψη (με τι κριτήρια άραγε κρίνει του παίκτες ο "σοφός" Δανός εργοφυσιολογός/προπονητής/γυμναστής/μανατζερ/συγγραφέας) έγινε τις πρώτες μέρες που ανέλαβε καθήκοντα στον Πανιώνιο.
Αντίθετα θυμίζω ότι ο κύριος Μπανκτσμπο έχει εκρίνει τη μεταγραφή του Βαζ Τε ο οποίος ήρθε με πρόβλημα τραυματισμού, κάνει θεραπείες στην Ελλάδα (ίσως τον βοηθήσει το ζεστό κλίμα της χώρας...) και φυσικά η μεταγραφή του δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα παρ' ότι ήταν παρών στη "πρώτη" (αλλά και στο τραπεζι αποχαιρετισμού του Τζαβέλα...).
Τελικά με τι κριτήρια κρίνει τους παίκτες ο κύριος Μπανκτσμπο;

Υ.Γ.1 Ο Γιώργος Ιωαννίδης που αγωνίζεται ως αριστερό μπακ, γεννήθηκε στις 4 Μαΐου του 1988 στις Σέρρες, έχει ύψος 173 εκ και βάρος 64 κιλά. Αναδείχτηκε μέσα απο τα τμήματα υποδομής του Ηρακλή και το καλοκαίρι του 2006 προωθήθηκε στην επαγγελματική ομάδα. Στις 16 Δεκεμβρίου του ίδιου έτους πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην Α' Εθνική, μετατοπίστηκε σε αμυντικές θέσεις. Το μοναδικό του μέχρι σήμερα τέρμα με τη φανέλα του Ηρακλή το σημείωσε στις 13 Νοεμβρίου του 2008, σε εκτός έδρας αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδος εναντίον της Καστοριάς στην παράταση και ήταν μάλιστα το νικητήριο τέρμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: