ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Στην Αθήνα ο Φρανκ Κεντρέ

Σε συμφωνία με τον Φρανκ Κεντρέ, πιθανότατα για διετές συμβόλαιο συνεργασίας, ήρθε ο Πανιώνιος. Ο 32χρονος Γάλλος αριστεροπόδαρος αμυντικός, με πλούσια θητεία στο γαλλικό, αλλά και το αγγλικό πρωτάθλημα, βρίσκεται ήδη-σύμφωνα με πληροφορίες-στην Αθήνα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Ο Κεντρέ αναδείχθηκε από τις ακαδημίες της Λανς, όπου και αγωνίστηκε ως το 2002. Στη συνέχεια έπαιξε ως το 2006 στη Μίντλεσμπρο (115 συμμ., 9 γκολ), ενώ ακολούθησε μία σεζόν στη Φούλαμ (32 συμμ., 1 γκολ) και από το 2007 ανήκε στη Μπέρμιγχαμ (51 συμμ. 3 γκολ). Η τελευταία τον παραχώρησε στο τελευταίο τρίμηνο της περασμένης σεζόν στην Κόλτσεστερ (3 συμμ.), που αγωνίζεται στη League One (τρίτη κατηγορία της Αγγλίας).

Την περασμένη περίοδο είχε 6 συμμετοχές στην Premiership, 1 στο Λιγκ Καπ και 3 στη League One.

Το πληρές βιογραφικό του Franck Queudrue εδώ


Διευκρινίσεις από τον πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Γιώργο Κιντή

Σε σχέση με τα όσα γράφονται με την κατάθεση της επιταγής της ΠΑΕ ΑΕΚ από την ΠΑΕ Πανιώνιος, θα θέλαμε να διευκρινίσουμε τα εξής:

Στις 10 Ιουνίου, 40 μέρες δηλαδή πριν τη λήξη της επιταγής, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Κιντής ενημέρωσε εγγράφως τον ομόλογο του της ΑΕΚ κ. Αδαμίδη για την ανάγκη να πληρωθεί στην ώρα της, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Επειδή τόσα ακούγονται για τις σχέσεις μας, καταλαβαίνεις ότι στο θέμα των επιταγών για τις μεταγραφές η μόνη λύση είναι να πληρωθούν στην ώρα τους [...] Πρέπει να είμαστε απολύτως τυπικοί. Αλλιώς θα ξεκινήσει ένα σήριαλ στις εφημερίδες από το οποίο και πάλι ο μόνος χαμένος θα είμαι εγώ και ο Πανιώνιος [...] Σε παρακαλώ να το φροντίσεις. [Αλλιώς] δε θα έχω άλλη επιλογή από το να σφραγίσω την επιταγή»

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ στις 19 Ιουλίου είπε εγγράφως στον κ. Κιντή: «Εγώ δεν σου ζήτησα ποτέ να μην την καταθέσετε και μου το είχες ξεκαθαρίσει έτσι ή αλλιώς. [...] Θα καλυφθεί σύντομα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: