ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Μπράβο στον ΠΑΟΚ

Εβλεπα τον ΠΑΟΚ κόντρα στον Αγιαξ και πραγματικά τον ζήλεψα. Ιδιαίτερα στο Β' ημίχρονο. Μια ομάδα πάρα πολύ καλή. Με έναν νεαρό, φιλόδοξο προπονητή τον Παύλο Δερμιτζάκη (τον οποίο αν λέγαμε να έρθει στον Πανιώνιο ορισμένοι θα ξίνιζαν, το λιγότερο, τα μούτρα τους), μια 11άδα που είχε μόλις 2 (ναι δυο...) νέους παίκτες όλοι οι άλλοι είναι 2, 3 & 4 χρόνια στην ομάδα και φυσικά ποιοτικούς (όχι απαραίτητα πανάκριβους...) ξένους. Δείτε την 11άδα: Χαλκιάς (15' Κρέσιτς), Μπουσαϊντί, Γκαρσία, Βιτόλο, Τσιρίλο, Σαλπιγγίδης, Σορλέν, Μαλεζάς, Βιεϊρίνια, Ίβιτς, Σνάουτσνερ.
Ετσι φτιάχνονται οι αξιόμαχες, ανταγωνιστικές ομάδες. Δεν φτιάχνονται με καραβιές ξένων από την Αφρική, ούτε φυσικά με το να αλλάζεις κάθε χρόνο 4 & 5 βασικούς παίκτες. Αντί να αναζητούμε στη Γαλλία ομάδες για να... αντιγράψουμε, μήπως θα έπρεπε να ρίξουμε μια ματιά στη Θεσσαλονίκη;
Συγχαρητήρια στον "δικέφαλο του βορρά" και εύχομαι να προκριθεί όχι μόνο στην επόμενη φάση των προκριματικών, αλλά και στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ!


Υ.Γ. Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ τι να πω; Απλά καταπληκτικός!

Δεν υπάρχουν σχόλια: