ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

ΙΣΟΠΑΛΟΣ 2-2 Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ

Ακόμη μία ευκαιρία για δοκιμές είχε ο Μίκαελ Στόρε, στο τελευταίο φιλικό του Πανιώνιου στο Καρπενήσι. Οι Νεοσμυρνιώτες ήρθαν ισόπαλοι 2-2 με τους Αγρινιώτες, με τον Σουηδό προπονητή να τεστάρει για μία ακόμη φορά δύο διαφορετικά συστήματα. Άρχισε το ματς με 4-4-2 και στο δεύτερο ημίχρονο το μετέτρεψε σε 4-5-1. Καλή εμφάνιση από τους Κούκετς και Τσότσαλιτς. Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, με τον Παναιτωλικό να έχει περισσότερες ευκαιρίες, όμως στην επανάληψη οι «κυανέρυθροι» ισορρόπησαν και εν συνεχεία πήραν τον έλεγχο του αγώνα. Από τους υπό δοκιμή ποδοσφαιριστές καλά στοιχεία έδειξε για μία ακόμη φορά ο Οκόρο, ο οποίος επέδειξε εξαιρετική αίσθηση τελικής πάσας και είχε πολύ καλή συνεργασία με τον Κούκετς. Αρκετά καλός ήταν και ο Φουγκουάγιο. Αξίζει να αναφερθεί ότι η αναμέτρηση διεξήχθη μπροστά σε περίπου 750 άτομα, οι οποίοι δημιούργησαν όμορφη ατμόσφαιρα.

ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

4’: Ο Μανιάτης έκανε λόμπα λίγο έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

8’ 1-0 Εκτέλεση φάουλ του Γουνδουλάκη, κεφαλιά του Μανιάτη και 1-0 για τον Πανιώνιο.

17’: Ο Πασσάς έκλεψε από τον Σιόβα, έδωσε στον αμαρκάριστο Καούνο, ο οποίος δεν πρόλαβε την μπάλα. Ο Μάχο βγήκε, έχασε την μπάλα, αλλά απέκρουσε διπλή διαδοχική προσπάθεια (σουτ) του Μπαϊκαρά.

18’ 1-1 Κόρνερ του Γκούγκελ, ο Αναστασιάδης πήρε την κεφαλιά και ο Μόρετς από κοντά με πλασέ ισοφάρισε για τον Παναιτωλικό.

22’: Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Θεοδωρίδη από αριστερά, τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Μάχο, ο Μόρετς πήρε το «ριμπάουντ» αλλά δεν μπόρεσε να πλασάρει σωστά.

40’: Σουτ του Οκόρο, μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Μπαμπανιώτης.

45’: Ωραία μπαλιά του Οκόρο, ο Κούκετς από πλάγια θέση δεν κατάφερε να νικήσει τον Μπαμπανιώτη με πλασέ.

59’ 1-2 Ο Γκούρμα βγήκε στην πλάτη του Κοντοέ και με πλασέ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Μάχο για το 1-2.

60’: Ο Οκόρο βρήκε ωραία μέσα στην περιοχή τον Κούκετς, εκείνος έκανε ωραίο γυριστό σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

63’ 2-2 Υπέροχη επέλαση του Κούκετς από αριστερά, σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Κούσα και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για το τελικό 2-2.

77’: Καλό σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα λίγο πάνω από την εστία του Τζενάμο.

89’: Κόρνερ του Μπελεβώνη, κεφαλιά του Γκούρμα, η μπάλα λίγο άουτ.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Μάχο, Γιόνσον (63’ Γκόντφρεντ), Φουγκουάγιο, Λάτκα (46’ Κοντοές), Σιόβας, Οκόρο (81’ Εντζίκε), Κουμορτζί (46’ Οκπάκο), Μανιάτης (86’ Αναστασόπουλος), Γουνδουλάκης (43’ Κούκετς), Μπάλαμπαν (52’ Σκούρτης), Σαλαλί (46’ Τσότσαλιτς).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Μπαμπανιώτης (46’ Τζενάμο), Μπακάκης (46’ Μπελεβώνης), Αναστασιάδης (88’ Μεταξούλης), Παλαιολόγος (46’ Κούσας), Γκόλιας (46’ Βούκοβιτς), Μόρετς (85’ Πασσάς), Γκούνκελ (46’ Μουμίν), Θεοδωρίδης (66’ Μπερερής), Μπαϊκαρά (46’ Μπουμάλ), Καούνος (46’ Καραμαλίκης), Πασσάς (46’ Γκούρμα).

** Μανιάτης και Γουνδουλάκης ένιωσαν σφίξιμο και έγιναν αναγκαστική αλλαγή, αλλά δεν έχουν κάτι σοβαρό.

** Ελαφρύ διάστρεμμα ο Μπάλαμπαν και αναμένεται να μείνει εκτός προπονήσεων για λίγες ημέρες. Θα επανεξεταστεί και θα εκτιμηθεί ο ακριβής χρόνος αποθεραπείας του.

** Σήμερα το πρωί οι Νεοσμυρνιώτες θα πραγματοποιήσουν την τελευταία τους προπόνηση στο Καρπενήσι και το μεσημέρι επιστρέφει στη «βάση» της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: