ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

Ανακοίνωση από Ιωνες 1890

Ανακοίνωση κατά της διοίκησης του τμήματος μπάσκετ του Πανιωνίου εξέδωσε ο σύνδεσμος φιλάθλων της ομάδας, «Ίωνες 1890». Οι φίλοι των «κυανέρυθρων», σε αυτήν, δηλώνουν παραπάνω από ενοχλημένοι για τη στάση αναμονής που επικρατεί στα διοικητικά αλλά και τη δεινή οικονομική θέση στην οποία έχει περιέλθει η ομάδα της Νέας Σμύρνης. Παράλληλα, τονίζουν πως δεν σεβαστούν κανέναν ο οποίος θα κάνει κακό στο σύλλογο. Αναλυτικά η ανακοίνωση "Υπερπανιώνιοι της φάπας, καρεκλοκένταυροι που θέλετε μεγαλεία και προεδρικές θέσεις. Εσείς που πήρατε τις τύχες του μπάσκετ στα χέρια σας. Εσείς που δε σέβεστε τον άνθρωπο που έδωσε αίγλη στο πιο ιστορικό και μπασκετικό σωματείο της Ελλάδος. Εσείς που δε σέβεστε τον λαό του Πανιωνίου. Ένα σας λέμε!! Φροντίστε να δώσετε λύση στο πρόβλημα που ΕΣΕΙΣ δημιουργήσατε, τιμήστε για μια φορά τα παντελόνια που φοράτε, γιατί να είστε βέβαιοι πως κανείς δε θα σας σεβαστεί αν καταφέρετε να καταστρέψετε το μπάσκετ του Πανιωνίου.
Υ.Γ.1.Στο κέντρο της Αθήνας δίνονται διαμερίσματα σε Έλληνες που θέλουν να κατοικήσουν εκεί σε πολύ καλές τιμές. Καλό είναι να αρχίσετε κάποιοι να ρίχνετε καμιά ματιά. Ίσως να σας χρειαστεί.
Υ.Γ.2.Το οικογενειακό κλίμα συνεχίστηκε με οικογενειακό διπλό και τρίδιπλο. Όλα κυλούν ήσυχα. Σε λίγες μέρες φεύγει η ομάδα. Η οικογένεια πάει διακοπές και οι δοκιμές του στιλ Value for money συνεχίζονται. Πολύ την δοκιμάζετε όμως την σούπα ρε παιδιά. Μήπως δε ξέρετε να μαγειρεύετε; Καλό είναι να σοβαρευτείτε λίγο και να δούμε κινήσεις ουσίας! Γιατί το τεχνοκρατικό πλάνο κάποιων έφερε την Ελλάδα στην καταστροφή. Το καμπανάκι έχει χτυπήσει ήδη".

Δεν υπάρχουν σχόλια: