ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Νέα Σμύρνη καλεί... Αφρική!

Το ημερολόγιο δείχνει 27 Ιουλίου. Σε ένα μήνα αρχίζει το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ και η ομάδα "ψάχνεται". Και να ήταν μόνο αυτό; Ο προπονητής Μίκαελ Στάρε δεν μπορεί να δουλέψει καθώς αφενός του λείπουν βασικά εργαλεία (αριστερό μπακ, στόπερ, αμυντικό χαφ, επιθετικό, δεξί χαφ) αφετέρου κάθε λίγο και λιγάκι του φέρνους νεαρούς Αφρικανούς παίκτες να τους... δοκιμάσει μπας και βρεθεί κανένα... λαβράκι! Ο Κώστας Φιτσαντωνάκης γράφει στο "Goal": "Και οι πέντε είναι ηλικίας 20-21 ετών και πρόκειται για τους Οκπάκο, Οκόρο, Εϊτζίκε, Φουγκάγιο και Γκόντφρεντ. Οι τρεις πρώτοι είναι Νιγηριανοί, με τον Οκπάκο να είναι αμυντικό χαφ, τον Οκόρο μεσοεπιθετικός που παίζει στη δεξιά πτέρυγα και τον Ειτζίκε να δραστηριοποιείται στην αριστερή πτέρυγα της επίθεσης. Από εκεί και έπειτα, ο Φουγκάγιο είναι Νοτιοαφρικανός και είναι αριστερό μπακ χαφ (μία θέση που ο Πανιώνιος χρειάζεται επειγόντως ενίσχυση μετά τη φυγή των Τζαβέλλα και Ουέλινγκτον) και ο Γκόντφρεντ είναι Γκανέζος και παίζει στο δεξί άκρο των μετόπισθεν. Οπως προαναφέραμε, ο Πανιώνιος είναι πολύ πιθανό να τους αποκτήσει όλους, με τους Φουγκάγιο (αριστερό μπακ) και Γκόντφρεντ (δεξί μπακ) να είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα υπογράψουν".

Υ.Γ. : Πέρυσι τέτοια εποχή όλες οι μεταγραφές είχαν "κλείσει" και η ομάδα προετοιμαζόταν ενόψει της νέας χρονιάς. Παρ' όλα αυτά η χρονιά "στράβωσε"...

Στο Καρπενήσι η ομάδα...

Δελτίο Τύπου ΠΑΕ Πανιώνιος: Αναχώρησε σήμερα το μεσημέρι η ομάδα του Πανιωνίου για το Καρπενήσι, όπου θα πραγματοποιήσει το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της. Οι κυανέρυθροι συγκεντρώθηκαν στο «Απήλιον» απ’ όπου και αναχώρησαν λίγο μετά το μεσημέρι. Στο Καρπενήσι, ως γνωστό, ο Πανιώνιος θα δώσει δύο φιλικούς αγώνες στις 28/7 με αντίπαλο τον Εθνικό Αστέρα και στις 31/7 με αντίπαλο τον Παναιτωλικό. Η ομάδα του Πανιωνίου θα επιστρέψει στην Αθήνα την 1η Αυγούστου.
Η αποστολή του Πανιωνίου για το Καρπενήσι αποτελείται από τους: Μάχο, Παναγόπουλος, Ανέστης, Μπάλαμπαν, Σκούρτης, Κοντοές, Μανιάτης, Γιόνσον, Λάτκα, Κολοβός, Κούκετς, Κοντοχρήστος, Σάμαρης, Γουνδουλάκης, Πούπο, Κούρντι, Αναστασόπουλος, Τσότσαλιτς, Σιόβας, Ριέρα, Βαζ Τε, Κουμορτζί.
Επίσης στο Καρπενήσι θα ακολουθήσουν την ομάδα και οι υπό δοκιμή ποδοσφαιριστές: Chalali, Godfred, Okoro, Okpapko, Ejike, Phungwayo.

Who-is-Who των υπό δοκιμή ποδοσφαιριστών


Mohamed Chalali,
Γαλλο-Αλγερινός, επιθετικός, 21 ετών (1989), διεθνής με την Κ-20 της Αλγερίας
Godfred Saka, Γκανέζος, δεξί μπακ-χαφ, 21 ετών (1989)
Osadebamwen Moses Okoro , Νιγηριανός, δεξί εξτρεμ, 20 ετών (1990)
Solomon Okpako, Νιγηριανός, μέσος, 20 ετών (1990), διεθνής με την Κ-20 Νιγηρίας, διεθνής με την Εθνική Νιγηρίας.
Ejike Uzoenyi , Νιγηριανός, αριστερό χαφ, 22 ετών (1988)
Patrick Phungwayo, Νοτιοαφρικάνος, αμυντικός, 22 ετών (1988)
Οπως φαίνεται εκτός αποστολής έμειναν οι Ομο, Κοιλιάρας, Μπουβάλ, Μπέλιτς, Λουκίνας & Σίμωσης που προφανώς δεν υπολογίζονται από τον Μίκαελ Στόρε. Αν εξαιρέσουμε τον Μπέλιτς οι υπόλοιποι γιατί είναι χειρότεροι από τους νεαρούς Αφρικανούς που κατά καραβιές δοκιμάζονται στον Πανιώνιο; Γιατί;

Δεν υπάρχουν σχόλια: