ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

Πρώτο φιλικό επι Ουγγρικού εδάφους

Πρώτο δείγμα γραφής

Το Σάββατο το βράδυ (20.00 ώρα Ελλάδας) ο Πανιώνιος θα δώσει το πρώτο φιλικό προετοιμασίας με αντίπαλο την BFC Siófok η οποία πέρσι κατέκτησε το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας και από φέτος θα αγωνίζεται με τους μεγάλους. Ο προπονητής των Κυανέρυθρων Μίκαελ Στόρε αναμένεται να χρησιμοποιήσει από μια ενδεκάδα σε κάθε ημίχρονο ώστε να έχει την ευκαιρία να δει τους περισσότερους από τους ποδοσφαιριστές που έχει πάρει μαζί του, αλλά φυσικά δεν πρόκειται να αγωνιστούν όλοι αφού είναι περισσότεροι από 32. Αυτό θα είναι το πρώτο φιλικό και για τους Ούγγρους, για τους οποίους οι επίσημες υποχρεώσεις αρχίζουν την πρώτη Αυγούστου. Η αναμέτρηση θα γίνει στις εγκαταστάσεις του Globall Football Park & Sporthotel του Τέλκι, όπου κάνει την προετοιμασία του ο Πανιώνιος.

Οι Κυανέρθροι βρίσκονται ακόμη στην διαδικασία οργάνωσης του ρόστερ και συνεχίζουν τις δοκιμές που ξεκίνησαν από τις πρώτες ημέρες στο Κορωπί. Οι δύο ποδοσφαιριστές που έκαναν προπόνηση με την ομάδα δεν ικανοποίησαν τον Σουηδό προπονητή και αναχώρησαν την Παρασκευή το απόγευμα από το Τέλκι. Ηταν ο 20χρονος Ούρος Μάτιτς (Uroš Matic) που αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού χαφ και είναι αδερφός του Νεμπόισα Μάτιτς που απέκτησε η Τσέλσι και ο 20χρονος αριστερός εξτρέμ Ιν Γου Εο (In Woo Eo).

Την Πέμπτη αναχώρησε για την Ελλάδα ο Σουλεϊμάν Ομο ώστε να υποβληθεί στις προληπτικές εξετάσεις που κρίθηκαν απαραίτητες από το ιατρικό επιτελείο του Πανιωνίου και ίσως επιστρέψει στην Ουγγαρία το Σάββατο ώστε να μπει στο πρόγραμμα προετοιμασίας των Κυανέρυθρων.

Ο Σίτο Ριέρα συνεχίζει να κάνει ατομικό πρόγραμμα με τρέξιμο και ασκήσεις ενδυνάμωσης ώστε να ολοκληρώσει την αποθεραπεία του από την επέμβαση που έκανε σε προσαγωγούς – κοιλιακούς τον Μαϊο, μετά το τέλος του πρωταθλήματος. Ο 23χρονος Ισπανός αναμένεται να μπει από την Δευτέρα στο κανονικό πρόγραμμα και ίσως είναι στη διάθεση του Μίκαελ Στόρε για το δεύτερο φιλικό ματς του Πανιωνίου επί ουγγρικού εδάφους που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 15 Ιουλίου με αντίπαλο την Χόβεντ.

Ο ΓΚΑΝΕΖΟΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΗ ΣΙΟΦΟΚ

Ο Οσέι στην Ουγγαρία για τον Πανιώνιο

Ο Ράντσφορντ Οσέι (Ransford Osei) βρίσκεται από το πρωί της Παρασκευής στο Τέλκι της Ουγγαρίας για να ενσωματωθεί με την ομάδα του Πανιωνίου. Ο 20χρονος Γκανέζος βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τη διοίκηση των Κυανέρυθρων για να συνεχίσει την καριέρα του στη Νέα Σμύρνη και πιθανότατα σήμερα θα πάρει χρόνο συμμετοχής στο φιλικό του Πανιωνίου με την Σιόφοκ. Ο Οσέι είναι από τους πιο ελπιδοφόρους επιθετικούς της Γκάνας και το βιογραφικό του με 17 γκολ σε 28 ματς με την under-17 και τα 13 σε 14 ματς με την under-20 το αποδεικνύει. Σε συλλογικό επίπεδο δεν είχε την ίδια ευχέρεια στο σκοράρισμα και μετά την Κέστεν με 3 γκολ σε 30 ματς πήρε μεταγραφή για την Μακάμπι Χάιφα, όπου σημείωσε 2 γκολ σε 11 αναμετρήσεις. Τον τελευταίο χρόνο βρισκόταν ως δανεικός στην Τβέντε, αλλά δεν έκανε καμία συμμετοχή λόγω εμπλοκής στην συμφωνία του δανεισμού του.

Ο ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΚΙ

Με Βαζ Τε από το Σάββατο

Αργά το βράδυ της Παρασκευής αναμενόταν να ταξιδέψει ο Ρικάρντο Βαζ Τε στο Τέλκι της Ουγγαρίας ώστε να συναντήσει τους συμπαίκτες του στον Πανιώνιο. Ο 24χρονος Πορτογάλος επιθετικός που πέρασε την πρώτη εβδομάδα στην Αθήνα ώστε να ολοκληρώσει την αποθεραπεία του θα βρίσκεται από αύριο στη διάθεση του προπονητή των Κυανέρυθρων Μίκαελ Στόρε. Ο Βαζ Τε από χθες βρισκόταν μαζί με τον γιατρό του Πανιωνίου στο Τορίνο, όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις από τους γιατρούς ενός πρότυπου ορθοπεδικού κέντρου. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων θα μπουν στον φάκελο που έχουν φτιάξει οι άνθρωποι της ομάδα ώστε να διαπιστώσουν αν τα προβλήματα που ταλαιπωρούσαν τα δύο τελευταία χρόνια τον Πορτογάλο επιθετικό μπορούν να ξεπεραστούν και να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Πανιώνιο. Οι πρώτες απαντήσεις που είχαν από τον Δανό γιατρό της Γιουβέντους τους έκαναν να αισιοδοξούν, ωστόσο θέλησαν να πάρουν ακόμη μια γνώμη για την κατάσταση του.

ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΤΟΝΙΣΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΩΝ

Υποψήφιος πρόεδρος ο Τσακίρης

Την θέση του προέδρου της Super League θα διεκδικήσει ο μεγαλομέτοχος του Πανιωνίου στις εκλογές που θα γίνουν την Δευτέρα. Με δήλωση του από το Τέλκι της Ουγγαρίας όπου έφτασε την Παρασκευή το μεσημέρι για να δει το φιλικό της ομάδας το Σάββατο, ανακοίνωσε και επίσημα την πρόθεση του. «Σήμερα έστειλα με φαξ την υποψηφιότητα μου για την προεδρία στην Super League. Η απόφαση μου είναι αμετάκλητη για τις εκλογές της Δευτέρας και δεν θα την πάρω πίσω ακόμη και αν γνωρίζω πως θα πάρω μια ψήφο όταν μετρήσουμε τα κουκιά. Θα κατέβω σε αυτή τη διαδικασία εκπροσωπώντας μόνο τον εαυτό μου και τον Πανιώνιο»

Δεν υπάρχουν σχόλια: