ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

«Κολλάει» του Επστάιν

Δεν είχε αίσιο τέλος το πρώτο ραντεβού του Ντένις Επστάιν με τη διοίκηση του Πανιωνίου. Στις συζητήσεις προέκυψε οικονομική διαφορά μεταξύ των χρημάτων που προσφέρουν οι Νεοσμυρνιώτες και αυτών που θέλει ο 24χρονος ποδοσφαιριστής. Δεν εγκαταλείπουν το θέμα οι «κυανέρυθροι» και αναμένεται να επανέλθουν με νέα πρόταση, ενώ ενδέχεται και ο Ολυμπιακός να καλύψει τη διαφορά, πάντα έχοντας υπόψη του και το θέμα Κουμόρτζι.

Το οικονομικό ήταν το «αγκάθι» στις διαπραγματεύσεις μεταξύ του παίκτη και του Πανιωνίου. Υπάρχει οικονομική διαφορά σε σχέση με τα χρήματα που προβλέπει το τριετές συμβόλαιο του παίκτη με τον Ολυμπιακό. Θα υπάρξει συνάντηση του Ντένις Επστάιν με τη διοίκηση του Ολυμπιακού. Το θέμα δεν τελειώνει φυσικά εδώ και θα γίνει και νέα επαφή των «κυανέρυθρων» με τον ποδοσφαιριστή.

Ο Επστάιν βάσει συμβολαίου θα έπαιρνε για τα τρία χρόνια της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό γύρω στις 800.000 ευρώ, ένα ποσό το οποίο δεν μπορεί να καλύψει ο Πανιώνιος. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η διαφορά είναι της τάξεως των 50.000 ευρώ ετησίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια: