ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

Αναχωρεί η αποστολή για Ουγγαρία

Αναχωρεί αύριο, Τρίτη 6 Ιουλίου το απόγευμα, με πτήση της MALEV, η αποστολή του Πανιωνίου για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας που θα διεξαχθεί στο Τέλκι, κοντά στην πρωτεύουσα της Ουγγαρίας. O Μίκαελ Στόρε ανακοίνωσε την αποστολή η οποία αποτελείται από 32 ποδοσφαιριστές. Μπέλιτς, Μάχο, Γιόνσον, Όμο, Σιόβας, Κοντοές, Λάτκα, Γ. Μανιάτης, Αναστασόπουλος, Κοντοχρήστος, Κούρντι, Κουμορτζί, Κούκετς, Σάμαρης, Τσοτσαλίτς, Γουνδουλάκης, Σίμωσης, Μπουβάλ, Λουκίνας, Μπάλαμπαν, Ριέρα, Κοιλιάρας, Ισαάκ Πούπο, Σταυροθανασόπουλος, Γκέζος, Καμπούρης, Ανέστης, Χρ. Μανιάτης, Κολοβός, Καρδαρης, Σκούρτης, Σιδεράκης. Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας ο Πανιώνιος θα δώσει 2 φιλικά.

Το πρώτο το Σάββατο 10 Ιουλίου με αντίπαλο τη BFC Siofok και το δεύτερο την Πέμπτη 15 Ιουλίου με αντίπαλο τη Honved. Η αποστολή του Πανιωνίου θα επιστρέψει στην Αθήνα την Παρασκευή 16/7/2010 το απόγευμα.

Ερώτημα ο Πορτογάλος Βαζ Τε και ο Βόσνιος Πάλιτς δεν ανήκουν στο δυναμικό της ομάδας;
Νεώτερο ρεπορτάζ: Ο Ρικάρντο Βαζ Τε θα μείνει μια εβδομάδα στην Αθήνα για να κάνει φυσιοθεραπείες (....), για τον Ντράγκαν Πάλιτς θα δούμε (όχι εμείς, η ΠΑΕ), όσο για τον Βενεζουελάνο Χουάν Φουανμαγιόρ απορρίφθηκε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: