ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Ηττα με 2-0 από τον Εθνικό Αστέρα

Μια ομάδα που αποτελούνταν από νεαρούς παίκτες (συν τον Φανούρη, τον Τσότσαλιτς & τον Κοντοέ), 6 υπο δοκιμήν παίκτες και φορούσε τις φανέλες του Πανιωνίου ηττήθηκε από τον Εθνικό Αστέρα με 2-0. Το ματς έγινε στο Καρπενήσι όπου ο Πανιώνιος πραγματοποιεί το δευτερο μέρος της προετοιμασίας του, πάντα με τις απαραίτητες (!!!) δοκιμές παικ΄των από την Αφρική (κυρίως...).

Το σκορ άνοιξε στο 19’. Μετά από φάουλ του Χωριανόπουλου και λανθασμένη έξοδος του Παναγόπουλου, ο Γκουέι δεν μπόρεσε να πάρει την κεφαλιά, η μπάλα βγήκε από την περιοχή, φτάνοντας στον Διαμάντη. Εκείνος σέντραρε και ο Γιαννιτσανάκης έπιασε την κεφαλιά, από ελεγχόμενη θέση οφσάιντ. Ο Παναγόπουλος απέκρουσε και ο ίδιος παίκτης πήρε το «ριμπάουντ» και με πλασέ έκανε το 1-0.

Το δεύτερο τέρμα ήρθε στο φινάλε της αναμέτρησης (90’) μετά την προσπάθεια του Αργυρίου που πίεσε τον Παναγόπουλο, του πήρε την μπάλα και με πλασέ την έστειλε στα δίχτυα.

Ο Μίκαελ Στόρε παρέταξε τον Πανιώνιο με σύστημα 4-4-1-1 στο πρώτο μέρος, ενώ στην επανάληψη αυτό έγινε της μορφής 4-4-2. Οι παίκτες του Πανιώνιου, συνάντησαν πολλά προβλήματα. Δεν μπόρεσαν να βρουν ρυθμό και έδειξαν να μην υπάρχει συνοχή. Χωρίς να αποτελεί ελαφρυντικό, η παρουσία πολλών υπό δοκιμήν παικτών έπαιξε το ρόλο της. Στο δεύτερο μέρος, πάντως, οι «κυανέρυθροι» έγινε πιο επιθετικοί, ειδικότερα μετά την είσοδο του Φανούρη Γουνδουλάκη στον αγώνα.

ΟΙ ΦΑΣΕΙΣ:

Στο 14’ ο Αναστασόπουλος κέρδισε την μπάλα από τον Άντονι, εκείνος τον ανέτρεψε και ο διαιτητής δεν έδειξε πέναλτι για πλεονέκτημα. Ο Σκούρτης πήρε την μπάλα, την «έσπασε» στον Σάμαρη κι εκείνος πλάσαρε, με τον Γκίτκο να μπλοκάρει.

Στο 40’ ο Σκούρτης πήρε την κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Κούρντι.

Στο 55’ ο Κοντοχρήστος έκανε πολύ ωραία προσπάθεια, πλάσαρε και η μπάλα κατέληξε στο κάθετο δοκάρι.

Στο 76’ ο Οκόρο έκανε ατομική ενέργεια και ωραίο σουτ, αλλά ο Κοτταράς έπεσε στη γωνιά του και έδιωξε.

Στο 83’ σέντρα του Κούρντι, κεφαλιά του Οκόρο, λίγο πάνω από τα δοκάρια του Κοτταρά.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Παναγόπουλος, Γκόντφρεντ (46’ Οκόρο), Σιόβας (46’ Τσότσαλιτς), Κοντοές, Φουγκουάγιο (68’ Κούκετς), Αναστασόπουλος (46’ Σαλαλί), Οκπάκο, Κούρντι, Ετζίκε (46’ Κοντοχρήστος), Σάμαρης (68’ Μανιάτης), Σκούρτης (68’ Γουνδουλάκης).

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Γκίτκος, Χωριανόπουλος, Καρατζάς, Τραορέ, Τσιώλης, Άντονι, Κριπιντίρης, Διαμάντης, Ουκάρ, Γιαννιτσανάκης, Γκουέι. Αγωνίστηκαν και οι: Κοτταράς, Παλάσκας, Κολτσίδας, Γιακούμπης, Αργυρίου, Ζαρογιάννης.

** Όσοι δεν αγωνίστηκαν στο φιλικό έκαναν ασκήσεις στο γυμναστήριο, περίπου δύο με δυόμιση ώρες πριν την έναρξή του. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Κουμορτζί, Λάτκα, Γιόνσον, Κολοβός (έχει ένα χτύπημα στο πρόσωπο-από αύριο κανονικά, έχει και χανζαπλάστ και τέτοια), Ριέρα, Βαζ Τε και Πούπο.

** Αύριο αναμένεται στην Αθήνα ο Φρανκ Κουεντρέ προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του.


Δεν υπάρχουν σχόλια: