ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

Στη πρώτη εξάδα της Α΄εθνικής το "κυανέρυθρο" σκάκι



Το πολυανάμενομενο και πολυσυζητημένο 38ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε την Κυριακή 11 Ιουλίου στο Περιστέρι με πρωταθλητή την ΠΣ Περιστερίου.

Η ομάδας μας κατετάγη έκτη με 8β. σε επτά αγώνες ξεπερνώντας κάθε προσδοκία, πραγματοποιώντας τελικά ένα μίνι αγωνιστικό άθλο.


Η ομάδας μας μετά την πρώτη αγωνιστική και την βαριά ήττα με 9-3 από τον Φυσιολάτρη πήγε τρένο μέχρι το τέλος πίανωντας καταπληκτική απόδοση.
Οι ανδρικές μόνο στον πρώτο αγώνα ήρθαν ισόπαλες με επιμέρους 2,5-2,5 ενώ στους υπόλοιπους επεκράτησαν κατά κράτος με 3,5-1,5 (Πάτρα, ΣΑ Χανίων,Γαζί) 5-0 την Άμφισσα και 4-1 τον Κύδωνα.

Με τους Καραγιάννη 6/7, Κοφίδη 5/7, Αλεξάκη 2,5/4, Πανταζόπουλο 1,5/2
τον Lupu να μάχεται στην πρώτη (4,5/7,μόνο όποιος παρακολούθησε τις παρτίδες του ξέρει τι εννοώ) και τον Momchil να μην χάνει με τίποτα 5/7.
Μεγάλη μάχη έδωσαν η Ελένη στην έκτη 2/7, ο Δαίδαλος στην ένατη 3,5/6
ο Στέφανος στην δέκατη 4,5/7 και ο Γιάννης στην ενδέκατη 4/6.
Αγωνίστηκαν και προσπάθησαν για το καλύτερο ο Γιάννης Φωτιάδης και ειδικά ο Κωνσταντίνος και ο Γιάννης Ασημακόπουλος που συμμετείχαν αποφασιστικά όλα αυτά τα χρόνια για να φτάσουμε μέχρι εδώ.

Με ένα νικηφόρο σερί 3-0 (4ος-5ος-6ος) γύρος είμασταν ήδη στην έκτη θέση με τελευταίο αντίπαλο τον Κύδωνα που έχει στις νεανικές σκακιέρες μισή ντουζίνα Πρωταθλητές, είχαμε την ευκαιρία τουλάχιστον της ισοπαλίας για να βρεθούμε ακόμα πίο ψηλά.

Ενδεικτικά αναφέρω ότι ηττηθήκαμε απο τρείς ομάδες που κατέλαβαν τελικά την 2η-3η και 4η θέση αντίστοιχα.

Πρόκειται για μιά ονειρεμένη χρονιά που κλείνει αγωνιστικά με τον καλύτερο τρόπο.
Πετύχαμε σχεδόν τα πάντα, άνοδος στην Α΄Εθνική, παρθενική συμμετοχή με κατάληψη της 6ης θέσης και δύο Κύπελλα στις νεανικές διοργανώσεις της Αττικής.

Αν και ακούγεται συνηθισμένο νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω και δημοσίως από αυτό το χώρο όλους τους αθλητές που αγωνίστηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους τον Ιστορικότερο Σύλλογο της Ελλάδας, ιδιαίτερα τον κ. Χρήστο και ασφαλώς τους γονείς.
Όλοι μαζί ακόμα και οι ξένοι λειτούργησαμε σαν ομάδα εντός και εκτός αγώνων και αυτό είναι ένα από τα συστατικά της επιτυχίας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: