ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

Ρεπορτάζ από την Ουγγαρία...

Το απόγευμα της Τρίτης η αποστολή του Πανιωνίου έφτασε στη Βουδαπέστη, όπου θα πραγματοποιήσει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της ενόψει της νέας χρονιάς από τις 6 έως τις 16 Ιουλίου στο προπονητικό κέντρο του Τέλκι. Ο τεχνικός των Κυανέρυθρων Μίκαελ Στόρε, το επιτελείο του και 32 ποδοσφαιριστές είναι έτοιμοι να αρχίσουν δουλειά από αύριο την Τετάρτη το πρωί, αφού σήμερα Τρίτη λόγω του ταξιδιού αρκέστηκαν σε ένα χαλάρωμα στο γήπεδο που θα χρησιμοποιήσουν και στην πρώτη αναγνώριση του χώρου. Το πρόγραμμα που θα ακολουθήσουν εδώ περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις και δύο φιλικούς αγώνες το Σάββατο 10 Ιουλίου με την πρωταθλήτρια της δεύτερης κατηγορίας Σίκοφ και την Πέμπτη 15 Ιουλίου με την Χόβεντ.

Ο Μίκαελ Στόρε τις επόμενες ημέρες θα έχει στη διάθεση του ακόμη τέσσερις ποδοσφαιριστές για να δοκιμαστούν, οι οποίοι είναι ανάμεσα σε αυτούς που είχαν ξεχωρίσει στο ταξίδι του στην Αφρική ο Γιάννης Παυλόπουλος και ο Ανδρέας Λαγωνικάκης. Με την αποστολή έχει ταξιδέψει και ο Ισαάκ Πούπο που πέρασε το πρώτο τεστ στο Κορωπί και στην Ουγγαρία θα κριθεί αν τελικά θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους Κυανέρυθρους. Ο 35χρονος προπονητής των Κυανέρυθρων έμεινε πιστός στην υπόσχεση του πως θα δώσει ιδιαίτερη σημασία στους μικρούς της ομάδας και στην αποστολή υπάρχουν αρκετοί ποδοσφαιριστές της ομάδας νέων του Πανιωνίου που έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν μια θέση στο ρόστερ των μεγάλων για την σεζόν που έρχεται.

Μοναδικό νέο πρόσωπο, πάντως, είναι ο 32χρονος τερματοφύλακας Γιούρκεν Μάχο που αποτελεί τη μοναδική μεταγραφική κίνηση που έχει πραγματοποιήσει η ομάδα της Νέας Σμύρνης. Με την αποστολή έχει ταξιδέψει και ο Τόμας Μπέλιτς που έχει δηλώσει πως επιθυμεί να ολοκληρώσει το συμβόλαιο του που τελειώνει τον Ιούνιο του 2011, αλλά ο Πανιώνιος επιθυμεί να λυθεί η συνεργασία τους. Ο Γιάννης Σιδεράκης και ο Γιάννης Ανέστης είναι οι δύο μικροί που συμπληρώνουν την τετράδα των πορτιέρο. Ο πρώτος προέρχεται από τους ακαδημίες του Ολυμπιακού και τα δύο προηγούμενα χρόνια αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό Λουτρακίου, Γιάννινα και Χαϊδάρι, ενώ το τελευταίο εξάμηνο ήταν στον Απόλλωνα της Αθήνας. Ο Γιάννης Ανέστης ήταν πέρσι τερματοφύλακας της Θήβας στο περιφερειακό πρωτάθλημα.
Στην Αθήνα έμεινε ο 24χρονος Πορτογάλος επιθετικός Ρικάρντο Βαζ Τε, ο οποίος χρειάζεται να κάνει αποθεραπεία και να περάσει από εξετάσεις ώστε μετά το προσύμφωνο να υπογράψει και το συμβόλαιο του με τον Πανιώνιο.
Αντίθετα ο 28χρονος Βόσνιος μέσος Ντράγκαν Πάλιτς δεν έπεισε απόλυτα τον προπονητή των Κυανέρυθρων Μίκαελ Στόρε και το δικό του προσύμφωνο θα ενεργοποιηθεί μόνο στην περίπτωση που δεν βρεθεί κάτι καλύτερο σε αυτή τη θέση.

Δοκιμάζει Βορειοκορεάτη

Ο Ιν Γου Εο (In Woo Eo – Ημ/νία Γεν.: 10 Απριλίου 1990) είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής που έφτασε μαζί με την αποστολή του Πανιωνίου στην Ουγγαρία για να δοκιμαστεί από τον Μίκαελ Στόρε. Ο 20χρονος αριστερός εξτρέμ από την Βόρεια Κορέα θα κάνει προπονήσεις με τους Κυανέρυθρους για κάποιες ημέρες στο Τέλκι και αν πείσει τον Σουηδό προπονητή ίσως τον δοκιμάσει σε ένα από τα δύο δυνατά φιλικά ματς που θα δώσει ο Πανιώνιος κατά την παραμονή του στην Ουγγαρία. Μέχρι τώρα αγωνιζόταν στην ομάδα του Πανεπιστημίου της χώρας του στο οποίο φοιτούσε.

To προπονητικό κέντρο

Σε μια υπέροχη τοποθεσία βρίσκεται το Globall Football Park & Sporthotel που θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Πανιωνίου. Μόλις λίγα χιλιόμετρα μακριά από την Βουδαπέστη, σε προδιαθέτει για ποδόσφαιρο, με τρία μεγάλα γήπεδα και υπέροχους χώρους παραμονής. Οι ποδοσφαιριστές είχαν την πρώτη τους ευκαιρία χθες να δοκιμάσουν τις συνθήκες, τόσο των γηπέδων, όσο και των χώρων που τα συνοδεύουν. Τους περίμενε, όμως μια ξαφνική μπόρα το απόγευμα που τους εμπόδισε να κάνουν προπόνηση στα ανοικτά γήπεδα και έτσι το ξεμούδιασμα τους έγινε στην κλειστή σάλα που διαθέτει το προπονητικό κέντρο. Το πρόγραμμα της Τετάρτης περιλαμβάνει προπόνηση στις 8.45 το πρωί και στις 6.45 το απόγευμα τοπική ώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: