ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2008

Στην Κωνσταντινούπολη ο "Ιστορικός"

Τον τρίτο κατά σειρά αγώνα για την πρώτη φάση της Ευρωλίγκα θα δώσει το βράδυ της Τετάρτης 5 Νοεμβρίου (20.15, NOVASPORTS-3) ο Πανιώνιος On Telecoms με αντίπαλο την τουρκική Εφες Πίλσεν στην Τουρκία. Οι κυανέρυθροι βρίσκονται ήδη στην Πόλη δίχως τρία βασικά στελέχη της ομάδας, τους Ζορόσκι, Γιαννούλη και Τσβέτκοβιτς οι οποίοι έμειναν στην Αθήνα λόγω τραυματισμών. Τι δήλωσαν ο Γκόραν Νίκολιτς και ο Αλεκσάνταρ Τριφούνοβιτς για το ματς με την τουρκική ομάδα.

Ο Γκόραν Νίκολιτς, είναι από τους πλέον ειδικούς να μιλήσουν για την Εφες Πίλσεν καθώς για δύο σεζόν (2003-2005) φόρεσε τη φανέλα της τουρκικής ομάδας. Ο διεθνής Μαυροβούνιος φόργουορντ δήλωσε σχετικά με την αναμέτρηση:

«Εχω πολύ καλές αναμνήσεις από τη θητεία μου στην Εφες Πίλσεν η οποία παραμένει μία μεγάλη ομάδα. Είναι σύλλογος με μεγάλες προσδοκίες κάθε χρόνο, υψηλότατο μπάτζετ το οποίο φέτος εκτοξεύθηκε στα ύψη αφού στόχος της ομάδας είναι η πρόκριση στο φάιναλ-φορ. Αυτό λέει πολλά από μόνο του. Θεωρώ ότι ακόμη δεν βρίσκεται στο επιθυμητό από τον προπονητή της επίπεδο αφού είναι νωρίς στη σεζόν. Για τον Πανιώνιο θα είναι μία ακόμη σκληρη δοκιμασία αφού μέσα σε δύο εβδομάδες θα έχουμε κληθεί να αντιμετωπίσουμε τέσσερα από τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά κλαμπ όπως τη Ρεάλ, την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, τον Παναθηναϊκό και τώρα την Εφες Πίλσεν. Θα είναι δύσκολη η αποστολή μας και αυτό που θα πρέπει να κάνουμε είναι να βγάλουμε στο γήπεδο όσο περισσότερη ενέργεια μπορούμε και να προσπαθησουμε περισσότερο από τα ματς με Ρεάλ και ΤΣΣΚΑ. Ένα άλλο σημείο που θα πρέπει να προσέξουμε είναι η συγκέντρωσή μας αφού η Εφες δεν συγχωρεί ούτε λεπτό χαλάρωσης».

Ο προπονητής της ομάδας Αλεκσάνταρ Τριφούνοβιτς από την πλευρά του είπε αναφορικά στο ματς με την τουρκική ομάδα:

«Δυστυχώς πριν από ένα ακόμη σημαντικό παιχνίδι βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να προετοιμαζόμαστε δίχως ένα ακόμη από τα βασικά μας στελέχη, τον Τσβέτκοβιτς ο οποίος έπαθε διάστρεμμα και δεν θα αγωνισθεί στο ματς με την Εφες Πίλσεν. Το γεγονός αυτό όμως δεν μπορεί να μας αποπροσανατολίσει από τον στόχο μας που είναι να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί, τουλάχιστον περισσότερο από τα δύο προηγούμενα παιχνίδια μας με τη Ρεάλ και την ΤΣΣΚΑ. Η Εφες Πίλσεν είναι μία από τις μεγάλες δυνάμεις του ευρωπαϊκού μπάσκετ που αξίζει σεβασμό. Εμείς θα προσπαθήσουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι στο ματς, να μην αφήσουμε τον αντίπαλο να επιβάλει τον ρυθμό του και να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: