ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2008

Φάνης Γαλλής:"Προσωπική επιλογή ο Λεμονής"


Προσωπική του επιλογή αποτελεί ο Τάκης Λεμονής όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πανιώνιος, Φάνης Γαλλής.

Με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό “Sentra 103,3” πιο χαρακτηριστικά, τόνισε:"Ο κ. Λεμονής αναλαμβάνει μια ομάδα η οποία έχει ψηλά τον πήχη των απαιτήσεων της. Η συμφωνία με τον Τάκη Λεμονή είναι αποκλειστικά προσωπική μου επιλογή".
Αναφορικά με τον Έβαλντ Λίνεν εξάλλου,είπε:"Ο Πανιώνιος δεν είναι από τις ομάδες που κάνει συχνές αλλαγές προπονητών, τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια. Θέλουμε να έχουμε έναν σταθερό προπονητή. Με τον κ. Λίνεν πήγαμε αρκετά καλά, όμως υπήρξαν κάποια σοβαρά προβλήματα και για αυτό αποφασίσαμε με κοινή συζήτηση να διακόψουμε την συνεργασία. Πριν από το Δ.Σ. είχαμε πει ότι δεν τίθεται απομάκρυνση του Έβαλντ Λίνεν και τίθεται θέμα αντιμετώπισης του συγκεκριμένου επεισοδίου. Αυτό ακριβώς έκανε το Δ.Σ. Από εκεί και πέρα αυτό προκάλεσε μία συζήτηση με τον κ. Τσακίρη, τον κ. Τσέλιο και τον κ. Λίνεν την επομένη το μεσημέρι, στην οποία τα πράγματα εξελίχθηκαν.
Άμα ο κ. Λίνεν μπορούσε να είχε μια άλλη τοποθέτηση και αν αποδεχόταν τα υπόλοιπα παράπονα που είχε η διοίκηση από τον ίδιο, δεν θα είχε φύγει από την ομάδα".

Όλα ανοιχτά για Χούτο

Σχετικά με το θέμα του Λάμπρου Χούτου εξάλλου άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά αναφέροντας:"Δεν ξέρω αν θα ξαναμπεί στην ομάδα ο Χούτος. Θα έλεγα ότι είναι θέμα Χούτου και όχι Λεμονή. Αν πάρει τις σωστές αποφάσεις, θα μπορέσει να γυρίσει κάποια στιγμή στην ομάδα, αλλά αν δεν πάρει τις σωστές αποφάσεις, θα κρατήσει την ελευθερία του".

Δεν υπάρχουν σχόλια: