ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2008

Έφυγε από κοντά μας ο Στάθης Μαυρίδης




Oι Πρόεδροι και τα Μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων του Πανιωνίου ΓΣΣ, της ΠΑΕ και της ΚΑΕ Πανιώνιος εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στους οικείους του Στάθη Μαυρίδη, Προέδρου του Συνδέσμου Παλαιμάχων του Συλλόγου μας, για τον απροσδόκητο χαμό του.
Ο Στάθης Μαυρίδης γεννημένος το 1935, ξεκίνησε τη λαμπρή καριέρα του στον Πανιώνιο το 1951 σε πολύ νεαρή ηλικία. Τεχνίτης αλλά και σκληροτράχηλος χαφ, καθιερώθηκε στη μεγάλη ομάδα του Συλλόγου μας, που έγραψε λαμπρές σελίδες τη δεκαετία του ’50 και του ’60, αγωνιζόμενος στη Μικτή ομάδα των Αθηνών, αλλά και την Εθνική Ελλάδος, της οποίας υπήρξε και αρχηγός.
Μετά το τέλος της σπουδαίας καριέρας του συμμετείχε, ως Σύμβουλος στην ομάδα των Παλαιμάχων του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΓΣΣ, την προεδρία της οποίας ανέλαβε αργότερα, μέχρι τον απροσδόκητο χαμό του.
Η Πανιώνια οικογένεια έχασε ένα πολύ σπουδαίο εργάτη της. Ως ελάχιστος φόρος τιμής, στον ποδοσφαιρικό αγώνα Πανιώνιος-Λεβαδειακός και σε όλους τους αγώνες του Συλλόγου, θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή.
Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη 18/11 στις 16:30 στο νεκροταφείο της Καλλιθέας.
Καλό ταξίδι κυρ - Στάθη. και που' σαι μην ξεχνάς να δώσεις χαιρετίσματα στο Νίκο Πεντζαρόπουλο και στους υπόλοιπους "κυανέρυθρους" της ομάδας του παραδείσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: