ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2008

Τεστ δυνάμεων με την ΑΕΛ

Τον... τελευταίο του εντός έδρας αγώνα για τον Νοέμβριο δίνει ο Πανιώνιος On Telecoms το απόγευμα της Κυριακής (16.30) στο γήπεδο του Ελληνικού με αντίπαλο την ΑΕΛ 1964 ΓΣ καθώς τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσουν τέσσερα συνεχόμενα εκτός έδρας σημαντικά παιχνίδια για τις τρεις διοργανώσεις στις οποίες μετέχει η ομάδα.

Τεστ δυνάμεων θα κάνει λοιπόν η ομάδα του Αλεκσάνταρ Τριφούνοβιτς λίγες μόλις μέρες μετά τον θρίαμβο επί της Παρτιζάν Βελιγραδίου για την Ευρωλίγκα ενώ παράλληλα θα φορτώσει τις μπαταρίες της για τη δύσκολη συνέχεια που έπεται. Κι αυτό γιατί από την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου ξεκινάει ένας μίνι-μαραθώνιος τεσσάρων εκτός έδρας αγώνων για τρεις διαφορετικές διοργανώσεις.

Πρώτο στη σειρά ματς αυτό με τον Αρη, στη Λάρισα, για τη φάση των "8" του Κυπέλλου Ελλάδας, στη συνέχεια η αναμέτρηση με το Μαρούσι στον Αγιο Θωμά για την Α1 (22/11), ακολούθως η κρίσιμη αναμέτρηση με την Αρμάνι Τζινς Μιλάνο για την Ευρωλίγκα στην Ιταλία (27/11) και τέλος το ματς με τα Τρίκαλα στη Θεσσαλία (30/11) ξανά για την Α1. Τέσσερα συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια στα οποία οι κυανέρυθροι θα μετρήσουν δυνάμεις πριν επιστρέψουν στις 3 Δεκεμβρίου στο Ελληνικό για το σούπερ-ντέρμπι της Ευρωλίγκα με τη Ρεάλ Μαδρίτης!

Το ευχάριστο για το τεχνικό τημ της ομάδας είναι πως δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών και όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του Αλεκσάνταρ Τριφούνοβιτς σκεφτόμενοι μόνο το ματς με τη νεανική ομάδα της ΑΕΛ για την Α1.

Δεν υπάρχουν σχόλια: