ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2008

Εκτός αποστολής ο Χούτος - Επεισόδιο με τον Ραμντάν

Χωρίς τον Λάμπρο Χούτο ταξίδεψε η αποστολή του Πανιωνίου για το αυριανό ματς με τον ΠΑΟΚ στη Τούμπα. Ο Χούτος αποκλείστηκε μετά από επεισόδια που είχε με τον βοηθό του Λίνεν Αμπντερ Χαμντάν πριν την σημερινή προπόνηση.

Αποστολή Πανιωνίου Γ.Σ.Σ για Θεσσαλόνικη

1 Μάκος Γρηγόρης

2 Σκούφαλης Μανώλης

3 Κουτσόπουλος Ευάγγελος

4 Κοντοές Γιάννης

5 Ρεκόμπα Άλβαρο

6 Εστογιανόφ Φαμπιάν

7 Γουνδουλάκης Φανούρης

8 Μανιάτης Ιωάννης

9 Κρέσιτς Ντάριο

10 Μαϊστόροβιτς Ίβιτσα

11 Μέϊλι Ρικάρντο

12 Λάνκαμπ Ματίας

13 Ντελόυρα Μίχαελ

14 Μπερτέ Σεκού

15 Λουρένσο Λούις

16 Γκονζάγκα Απαρεσίδο Άντερσον

17 Τζαβέλλας Γεώργιος

18 Μπάρκογλου Γεώργιος

19 Σιόβας Δημήτριος

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
"Κατά τη διάρκεια της σημερινής προπόνησης (τελευταίας πριν τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ) ο ποδοσφαιριστής Λάμπρος Χούτος, υπέπεσε σε βαρύτατο πειθαρχικό παράπτωμα αφού συνεπλάκη με μέλος του προπονητικού team της ομάδας. Ως εκ τούτου, αποκλείστηκε από την αποστολή του αγώνα και για το τι μέλλει γενέσθαι, το Δ.Σ. της ΠΑΕ Πανιώνιος θα αποφασίσει μετά την επιστροφή του Προέδρου μας κ . Φάνη Γαλλή στην Ελλάδα.
Η ΠΑΕ Πανιώνιος είναι ξεκάθαρη και δεν επιτρέπει σε κανένα να διαταράσσει την ηρεμία της ομάδας και το οικογενειακό κλίμα που με κόπο χτίστηκε τα τελευταία δυόμιση χρόνια.
Τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν θα δώσουμε μεγαλύτερη έκταση στο γεγονός γιατί μόνη μας προτεραιότητα είναι η ομάδα να μείνει απερίσπαστη στο μόνο της σκοπό, που δεν είναι άλλος από τη νίκη στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.
Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές και στο προπονητικό team που οδήγησαν την ομάδα στο σημείο να αγωνίζεται στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης μπροστά σε 11.000 φιλάθλους του Πανιωνίου.

Για την ΠΑΕ Πανιώνιος

Χριστόφορος Μαυρόπουλος Διευθύνων Σύμβουλος"

ΣΧΟΛΙΟ "Κ.Ν.": Στο θλιβερό επεισόδιο πήραν μέρος δυο άτομα. Πολύ σωστά αποκλείστηκε ο Λάμπρος Χούτος από την αποστολή, όμως δεν θα έπρεπε να υπάρξει κάποια "ποινή" και για τον έτερο μετέχοντα στο επεισόδιο κ. Αμπντέρ Χαμντάν; Δεν τσακώθηκε μόνος του ο Χούτος!

Δεν υπάρχουν σχόλια: